Dobrý deň chcem sa spýtať od kedy ste sa začali po potrate snazit. Dieťatku prestalo bit srdiečko v 15tt.
Niekto vraví ze je dobre hned po prvej menštruáciii vraj to je ako po pôrode. Alebi ste čakali dlhsie ? Aké s tým máte skúsenosti ?
zalezi ci si potratila spontanne alebo trebalo aj kyret. Mne po spontannom potrate dr odporucili minimalne do prvej MS pockat....
21tt, porod a nasledne kyret.. odporucili cakat 3-6m
@karinaaaa ja som po MA 8tt a lekárka povedala že kľudne po 1. Menštruácii nakoľko som nemala žiadne iné zdrav. problémy
@thereishope aha no som zvedavá co povie teda aj lekár.
Ahoj, ja som mala MA a kyret v marci a po prvej ms som otehotnela 😊 som ešte len v 8tt, ale zatiaľ vyzerá všetko v poriadku. Ale kyretaz som mala veľmi šetrne urobenú, absolútne žiadne problémy po nej a ms som dostala o 28 dni 😊 Ja som toho názoru, že keď telo nieje pripravené, tak neotehotnieš. Ale samozrejme treba prihliadnut na tvoj zdravotny stav a na to ako sa budeš sama cítiť 😊 Prajem ti skore zotavenie a úspešne otehotnenie 🍀
@annie2205 to je nádej aj pre mňa ! Ja som mala kyret na konci apríla verím v podobný príbeh ako tvoj 🥲🌿🙌🏻
@thereishope Viem ako sa cítiš, ale neboj nič. Ani nebudeš vedieť ako otehotnieš 🤷🏻♀️ My sme sa predtým snažili 5 mesiacov a teraz som nechápala, že na prvý šup. Je to asi naozaj ako pohnojene ako som všade čítala 😊 Mne veľmi pomohlo ďalšie tehotenstvo sa vyrovnať s tým čo sa stalo. Budem ti veľmi veľmi drzat palčeky ♥️🍀
Ja som mala MA, bola som na kyretazi a pockali sme len prvu menstruciu (Lekar ma skontroloval a vsetko bolo Ok). Dalsej sme sa uz nedockali nastastie 🙂
Ja som mala kyret v 10tt,potom ms sama nechodila, takže po 3 mesiacoch od kyretu mi dala dr vyvolavacku a šli sme hneď na to a vyšlo to na prvý šup
@som_ponorka
@kristina0103
Ak sa môžem spýtať a tehotenstvo bolo v poriadku? Či ste boli nejako viac monitorované kvôli predošlému potratu ?
@thereishope bolo v poriadku všetko. Teraz pri ďalšom mi nasadila akurát aspirin na riedenie krvi na prvý trimester
@som_ponorka super tak hneď mam.lepsiu nadej aj keď troska sa obávam..nebáli ste potom.strach ze sa to stane zas alebo tak. A mali ste po kyrete nejaké špinenie lebonja som bola presne pred týždňom vlastne na kyret a od štvrtku som.mala.aj take špinenie sem tam aj krv dnes to zas prechádza tak neviem ci sú to už kramy alebo to tak je za ten kyret.
@karinaaaa určite to je ešte čistenie .. ja som sa čistila skoro 2 týždne lebo sa mi tam niečo zatvorilo tak som musela ísť ešte aj na injekcie aby sa to vyplavilo.. čiže určite je to ešte čistenie .. ja som menzes dostala po 5 týždňoch ..
@karinaaaa spinila som trochu a strach bol. Ja som teda aj po tom kyrete vôbec nemala chuť ísť do toho zasa. Za jedno som sa bála, že sa to zopakuje a za druhe som sa na to psychicky necítila. Každý večer som plakala. Ale som rada, že sme do toho šli. Moja gyn by inak príčinu riešila vraj až ked by sa to stalo opakovane,co ma dosť mrzelo, takze strach, že sa to zopakuje bol obrovský a tak isto aj teraz pri ďalšom tehotenstve. Držím palce, nech to aj vám dobre dopadne
@karinaaaa ja som mala kiret v 16tt, počkali sme jednu ms, a hneď sa za darilo, teraz som akurát tiež 16tt, všetko je ôk.. Dúfam že bude
Veľa šťastia ❤️
@marcelka147 veľmi rada čítam tieto správy a dáva mi to nadej u nás aj prvé trvalo pár rokov nedarilo sa nám. Ale keď čítam vaše správy tak verím ze to vinde .😊
@marcelka147 ešte sa vas opýtam aj ste si počítali nejako ze plodne dni alebo také neriešite 🙂
@karinaaaa ani nie.. Som to troska poznala aj podľa hlienu..
@thereishope zatiaľ v poriadku. Predtým/ pred otehotnením ma gynekológ poslal na hematalógiu kde nezisitli nič, resp. všetko v poriadku. Momentálne som v 23 tt a zatiaľ všetko OK. Nijako špeciálne ma nesledujú, úplne štandardne ako každú.
Neberiem žiadne lieky, len obyč vitamíny čo vždy.
@karinaaaa Ahoj, ja som bola na kyretazi teraz na konci juna MA v 10tt. 3.tehotenstvo a 2potraty,doma mame 1zdravu dceru, ta sa zadarila hned ako sme sa snazili po 3ms od prvej revizie. Kontrolu som mala teraz ok, maternica cista, po prvom cykle pojdem znova na kontrolu a ak to bude vyzerat fajn ideme skusat hned, ziadne cakania, ak bude sliznica ok tak sa krpec uchyti 🤷♀️
Ahoj,ja som mala kyret teraz 28.5..prvá ms prišla 2.7 a keď skončila hneď sme začali so snežením..žiaľ zatiaľ sa nepodarilo..teraz skončila druhá ms tak uvidíme.. doktor tiež odporúčal počkať 3 mesiace...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@karinaaaa ahoj, mne doktorka odporucila az po 6 mesiacoch, vselico som citala, aj ze hned, po 3, po 6, potom som usudila, ze hádam tie 3 mesiace su zlata stredna cesta...