Ahojte zienky som 4 den po laparoskopii chcem sa Vas opytat.Kedy sa mozeme s manzelom znovu pokusat o mimi???Respektivne kedy sa mozme milovat,aku dobu by sme mali pockat?Dakujem
@stankadca naozaj???A mam taku trosku blbu otazku ale nebolelo ta to vo vnutri ja sa toho strasne bojim ☹ A ako dlho ste sa pokusali o mimi?
@adka_pajerska mala som naplanovanu laparku.. nastastie som ju nestihla a otehotnela som.. ale po nej mi dr kazal 3 mes cakat... a aspon mesiac pockat so sexom ... 😨
@adka_pajerska vies co, u nas to bolo take cele zvlastne...ja som rok nemala menstruaci, tak mi robili laparo, ze kde je problem. nezistili. prisla som domov z nemocky na stvrty dena a priznam sa, ze sme nevydrzali a hned bolo tutu mutu🙂)) vnutri ma nic nebolelo, ale citila som brusko a stehy...ale ked si da manzel pozor a bude nezny, tak je to oki 🙂
no a ked som dva mesiace po nemocnici sla opat asi uz tretikrat na vyvolavacky, ze som aj tak nedostala, tak uz bolo mimi na ultrazvuku 🙂 operovana som bola 14. 10 a oplodnenie mi vypocitali na 24.10. takze asi tak 🙂
@lucka1987 a na aku laparku si mala ist???Ohladom coho?
@adka_pajerska neviem este som nemala ani termin urceny riadne.. nemohli sme viac ako roka pol otehotniet... a mm bol ok.. takze doki am s nou " strasil" ahovoril ze potom 3 mes nebude moct sa pokusat o babo a tak...
@stankadca aHA dakujem ti za rady a ti si mala ako dlho stehy?Ja som dnes 4 den po laparke a tie by sme uz s manzelom co to spachali 😝 ale bojim sa ci nemozem nejako ublizit.A teda tebe pomohla laparka k tehu?
@adka_pajerska mne doktor aj znamej zakazal mesiac - prvu periodu, potom uz kludne... 🙂 drzim palce
@nela258 dakujem 🙂
Zienky kolko mate jaziev po laparoskopii?
@adka_pajerska ahoj. ja som mala dve - jednu v pupku a druhú dole ako začínajú bikiny.
@silvik1 dakujem ti krasne pretoze vacsina zien ma 3 tak preto som zvedava 🙂
@adka_pajerska Ahoj, ja som po laparoskopii. Mam tiez len dve jazvy ako silvik1. Mne kontrolovali priechodnost aj driling vajecnikov. My sme mali ist hned po prvom menzese po operacii na to. Ze je najvacsia sanca do 3mesiacov. Mam aj hormonalnu liecbu nasadenu. Milovat sa mi chcelo az o nejake dva tyzdne po operacii. Nejaka som bola stale ubolena 🙂
@dadenka111 A podarilo sa vam ci nie?Ja nemam hormonalnu liecbu nasadenu toho sa bojim ci nebude v tom chyba.Ja po laparke nemam ziadne lieky.Myslis ze by som mala zajst za doky?
@adka_pajerska Ja som mala zistene polycysticke vajecniky, takze hormonalnu liecbu musim mat aby mi dorastol folikul, praskol a potom hormony na udrzanie. Je to komplikovane. Zatial som v druhom cykle a cakam. Buduci tyzden v piatok ti poviem ci sa zadarilo. 😒 😅
A co ti povedali po operacii. Si v poriadku? Ak ti funguje ovulacia netreba do seba davat hormony. Sledujes BT (bazalnu teplotu), alebo LH ovu testy?
@dadenka111 ano ja mam ovulaciu sice etrochu posunutu ale mam 🙂 Pozri moje foto v albiku 🙂 aspon myslim ze tie foto hovoria za mna.A mne povedal doky,ze som z gynekologickeho hladiska uplne v poriadku 🙂 Len mi nikto nikdy nerobil to meranie folikulu a ani nic podobne ☹ To sa robi ak mas nejaky problem alebo kvoli comu?
ahojte, ja mam jazvy v pupku a na L strane, ale stehyma furt bolia a sexikovat sme az min tyzden, co bolo vlastne 2 tyzdne po laparke
@adka_pajerska Ak mas ovulaciu ten 25DC co je evidentne z testov LH, tak kolko dni mas od ovulacie menzes? Ci nemas nahodou tuto fazu prilis kratku? Lutealna faza by mala byt dlha tusim cca 12-16 dni.
@dadenka111 to mam v poriadku menzes mavam tak na 39 DC aspon vtedy som tak mala 🙂
@adka_pajerska ja mam jednu vacsiu a dve male ranky...stehy mi vybrali na 10 den. u mna asi nikto nezisit, ci mi k tehu pomohla laparoskopia alebo ci ked mi povedali, ze vnutri je vsetko ok, sa mi jednoducho len uvolnil nejaky psychicky blok, ale hlavne je, ze mame Lukaska 🙂
drzim palceky, nech to takisto dobre dopadne aj vsetkym ostatnym snazilkam 🙂
ahojte,ja som bola na laparke 9.2. a sanzilkovat zaciname teraz.ja som hned po vybere stehov dostala mrchu,tak dr.mi povedala,ze sa mame snazit uz teraz 🙂
@stankadca jej dakujem ti krasne si strasne zlata.A inak tvoj muzik bol na spermiograme?
@adka_pajerska nemas za co 🙂 jasne bol...sme sa pobavili, u nas je taky vtipmy urolog🙂)))
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, no ja som otehotnela desat dni po operacii🙂))