Pekny vecer, prosim vas zeny, kedy po pozitivnom teste ste sa snazili s muzom a otehotneli ste? Ja sa sledujem ovu testami aj lekar mi robil vysetrenie ci ovulacia prebehla a vzdy je vysledok ze prebehla ale stale sa mi nepodarilo otehotniet. Mavam pravudelne kazdych 28 dni menzes. V podstate do plodnych dni je to sex ktory si naozaj uzivame-casto nic neriesim a cca po ovulacii je to kvoli pms menej castejsie (cca kazdy 3.den). Akonahle ma prist ovu, som nesvoja a zacnem v hlave riesit ze kedy mame mat sex aby to uz vyslo. Dnes mam 13.den cyklu, pocitam, ze zajtra bude pozitovny ovu test a uz sa haluzim 😑
Každý druhý deň počas plodných dní musí stačiť.
Pokiaľ sa nedarí rok treba ísť na vyšetrenia
Kazdy druhy den od prveho dna ms po dobu cca 18dni aspon a otehotnela som vzdy velmi rychlo...
Ak by to takto neslo pol roka,uz by som to riesila,ocividne je niekde problem
Plus Inofolic a kys.listova,vypustila kavu a alkohol
Bola si na štítnej ?
@petamich tak sme sa snazili vcera rano 13 dc, ovu test bol este negat, a teraz 14 dc mam uz bolesti v oblasti vajecniku, ovu test spravim ked budem doma okolo 14h snad bude pozitivny a snazit sa mozeme az vecer.
@sandra151
@petamich
@babydesire
@babydesire
@ninusa221 dr mi spravil horm.profil a ten je v poriadku, pozeral mi ovulaciu a tiez prebieha asi 4 posledne cykly mi odsledoval a ze ak sa nezadari mam ist na hyfosy, partner ma spermie ok.
aj my sme ako tu baby pisali kazdy druhy den od skoncenia ms a podarilo sa. niekedy je mozno lepsie na to nemysliet, vypustit to a vacsinou potom sa to podari
Po ukončení menzesu sme sa od 7.dna milovali obdeň 3x za sebou, a bum tehotná (v 42). Asi 5 mesiacov po Tom, čo som ukončila kojenie 16.mes.syna. žiadne ovulačné testy som nesledovala.
Podľa mňa máte problém s otehotnením, lebo veľa stresuješ, veľmi to chceš. Treba sa uvoľniť nemyslieť na to, dajte si pohár vínka, masáž, žiadne robenie dieťaťa, nieste vo fabrike. Užívajte si jeden druhého, takto neotehotnieš.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nam lekar radil snazit sa kazdy druhy den +- styri dni okolo ovulacie a to som ju nikdy nemerala, nesledovala a riadila som sa orientacne aplikaciou a fungovalo 🙂 neviem ako dlho sa snazite, ked uz si merias ovulaciu ovu testami a lekar nam odporucal, ze dobre je sa snazit ak kusok pred ovulaciou, ze si tam na to vajiclo pockaju no a nam to vyslo ale vravim, nikdy sme to uplne nesledovalo len tymto sme sa riadili