Ahojte. Možno že budem vypadať teraz ako hlúpa ale snažíme sa o dieťatko a som počula o ovulačných testoch. Chcela by som ich vyskúšať len vôbec neviem kedy je to obdobie keď to má význam aj robiť.....Viem že plodné dni všeobecne u žien sú 2 týždne po menštruácia a 2 pred. .... Tak najnevhodnejšia doba by bola v tedy ten ovulačný test spraviť?......či to nezáleží na tom kedy sa spravím......Lebo vôbec som to ešte neskúšala dopočula som sa o tom teste tu. A žena ovuláciu má aj počas menštruácie?...........Prepáčte že sa tak hlúpo pýtam ale naozaj sa do toho nevyznám.....Ďakujem za odpovede.
@xlucia
Aha dobre ---Ďakujem pekne za radu......lebo ja sa do toho vôbec ešte nevyznám
vicuska ahoj. Aj ja mám v tom chaos. V prvom rade si píš do kalendára kedy máš začiatok a koniec menzesu! Ak máš, tak super. Dĺžka cyklu sa ráta od 1. dňa menzesu po prvý deň začiatku ďalšieho. Ak máš pravidelný skús kalkulačku a cca budeš vedieť kedy máš ovuláciu. Skús tu http://www.plodne-dny-vypocet.cz/ Ja mám ovulku asi 14dní po 1. dni menzesu a mám cyklus 27dňový a mrcha trvá 6dní. Kúpila som si ovulačné testy RapiClear, začala som testovať 7dní po menzese a furt 1čiarka. Už som ich minula 5. Dnes som si kúpila zas a mám 2čiarky sa teším, dúfam, že to funguje. Zajtra si ho spravím zas a uvidíme.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vicuska161 no povedala by ze kvoli uspore penazi, by bolo mozno asi lepsie, keby si si nejaky cas aspon mesiac, ale urcite aj dlhsie merala bazalnu teplotu a ked sa ti zacne menit, bude velky predpoklad, ze mas ovulaciu a overit si to mozes aj ovulacnym testom.
su tu aj maminy ktore ti poradia presnejsie. lebo tazko sa testom trafis akurat na jeden den ked tu ovulaciu prave mas