Ahojte baby.. S priateľom chceme bábo.... A nedarí sa nám už 4 mes..... . 2 mesiace už papám aj kys. Listovú a Chcem sa spýtať ze kedy po kramoch si mam robiť ovu test? Nemávam oravidelne ako kedy 30 dní, teraz som mala 39 tak neviem asi kedy... Ďakujem za každú jednu odpoveď 🙂
Ahoj, ak máš cykly nepravidelné a chceš robiť ovu testy, tak by som začala cca 10ty deň. Keď sa ti bude zdať že testy pomaly silnejú treba aj 2x za deň testnúť. Pri cykloch 28-39dní by som rátala že ovulácia bude niekde medzi 13-27 dňom, ak samozrejme nie sú anovulačné cykly. Ovulačné testy ale nie sú 100% ! - kľudne sa môže stať že ti nevíde žiadny pozitívny a ovulácia prebehne a to platí aj naopak. Ale 4 mesiace naozaj ešte nieje žiadna doba aby si sa už obávala 🙂
Začni tak 3-4 dní po menzese. Ovulačné testy ale nie vždy, sú úplne presne, a plus moe byť pozitívny, a aj tak oplodnenie nenastane. 4 mesiace je kratucka doba, skôr by som odporúčala pravidelný, styk každé 2,3 dní, nedávajte to, že len a len cez plodne dní, lebo jednak je to nápor na psychiku, a potom "nútené milovanie" moze mat skôr opačný efekt.
@aalzbetkaa skôr by som zacala merať BT stiahni si app. Ktora ti aj vyznačí kedy ovu bola ... Ano to je na tých app ze ukazu ovu ked uz bola takze odporucam každý druhý deň mat sex mozno sledovať aj ovu príznaky
@alzbeta162 mam menštruačný kalendár len neviem je to presne podľa Toho.. . Alebo nejakú inú appku myslíte?
@aalzbetkaa ano ano ina app specialne na ovulaciu ;) ja som mala tieto dve a pomohli hlavne treba postudovat tu BT aby ste vedeli do coho idete ;) my sme sa tiez pokusali 5 mesiacov a tento mesiac som prvýkrát merala BT a len vdaka tomu som zistila ze ovulujem uplne ine dni ako som si myslela podla ovu priznakov a dočkali sme sa aj // čiarok;) odporucam vitamíny aj pre manžela ak by náhodou zinok, vit.c, AAKG 1000 tieto bral manzel ja kyselina listová a vit.c
@alzbeta162 som si stiahla tu appku ale som akosi z nej debil 😃 musím ešte asi postudovat
@aalzbetkaa ano ano postuduj ta ovuwiew bude asi ľahšia je aj po slovensky sa mi zda takze 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som testovala od 10 dna po 17ty den cyklu kazdy den.... to znamena ze 1DC mas ked dostanes menstruaciu.. a zacni testovat o 10dni na to... a ked budu ciarky uplne rovnako silne alebo dokonca testovacia silnejsia vtedy sa snazte 🙂 my sme sa snazili 4m a hned prvy mesiac s ovu testami to vyslo...na 5ty mesiac 🙂 drzim palce...