Kedy prebieha ovulácia?

pipka28
4. sep 2024

Prosim vas kedy prebieha ovulacia? Pred priznakmy ovulacie ci po skonceni prinakov ci kedy?

valentinaaa5985
5. sep 2024

@pipka28 ovulacia prebieha v strede cyklu .... Najlepšie je odsledovať ovuláciu ovulačnými testami alebo meraním bazálnej teploty.... Snažiť sa o tehotenstvo treba keď sú už príznaky napr. ovulačný hlien pretože po odznení príznakov ovulácia prebehla a po skonceni ovulácie sa už otehotnieť nedá.....

gertrudka222
5. sep 2024

Myslim, ze 12-14 den cyklu, ale uplne na 100% to nie je, skus pogooglit, na toto su aj tabulky, kde ti to presne vyrata podla tvojho cyklu, ktory ma proste kazda celkom iny. 🙂

okm221
5. sep 2024

@gertrudka222 neviem ci sú tabuľky vhodné, keďže každá žena má iný cyklus.. Mozno to je nejaký odrazový mostík, ale musí si to sledovať sama aby vedela.. Niekto ma 7dc a niekto 30dc..

beata_k
5. sep 2024

@pipka28 To si uz musis odsledovat sama. Zvacsa v strede cyklu. Ale napr. ja ma na 9 den cyklu z 28.

babushkaem
5. sep 2024

Ja mam napr 18-20 dc, takze treba odsledovat

katkabg
5. sep 2024

Ahoj🙂 ja mam ovulaciu vzdy hned po mrche.Este mi menstr.poriadne neskoncila a uz zacne ovulacia.Tak som aj otehotnela

pipka28
autor
5. sep 2024

@katkabg
@babushkaem
@beata_k
@okm221
@gertrudka222
Ja som sa pytala ze ci pred priznakmy ovu ci po sa uvolni vajicko.

valentinaaa5985
5. sep 2024

@pipka28 keď máš príznaky sa treba snažiť... Po príznakoch už je neskoro na snahu vtedy už ovulácia prebehla

pipka28
autor
5. sep 2024

@valentinaaa5985 ked nechapes otazke tak neodpovedaj

valentinaaa5985
6. sep 2024

@pipka28 ja som odpovedala na tvoju otazku ale keď nerozumieš odpovedi tak použite ovulačné testy.... Keď bude pozitivny ovu test tak do 24-32 hod nastane uvolnenie vajíčka.....

okm221
6. sep 2024

@pipka28 prv sú príznaky a ptoom uvoľnenie, ale keď nevieš takuto základnú vec, tak potom si ten cyklus sledovať musíš aj inak
A ja som sa zapojila do diskusie a neodpovedala som tebe ale inej zene

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre