Ahojte, nikdy som sa nesledovala, vždy sme sa o bábo snažili spontánne, no teraz mi vŕta hlavou kedy prebehla ovulácia
posledná ms začala 9.10-14.10, styk bol 16 a 17.10a 21.10 mi už vychádza prvý tehotenský deň.
Môj cyklus je nepravidelný väčšinou 29-32dní (posledné dva cykly boli 28 a 29 dní)
No ovulácia väčšinou býva v strede cyklu, preto som ostala trochu v rozpakoch kedy prebehla a prečo tak skoro po ms.
Ďakujem
@pondelok01 áno, jedná sa o október, aktuálne som už v 13tt
Testovala som až keď meškala ms. Čiže test vyšiel až 15.11. No spätne ako počítam, tak prvý tehotenský deň vychádza už na 21.10. Sama tomu nejako nerozumiem
Co povazujes za prvy tehotensky den a podla coho si dosla na ten datum? Uhniezdenie oplodneneho vajicka prebieha 6-12 dni po ovulacii.
@pondelok01 automaticky mi to vypočítala aplikácia podľa tt v ktorom aktuálne som. Niekde to začať muselo odo dňa 1. A je to presne ten deň 21.10.
Ako chceš spätne vedieť, kedy si mala ovuláciu? Čo je podľa teba "prvý tehotenský deň"? ... Aplikácia je aplikácia, nemáš ju napojené na svoje telo ... Tehotenstvo sa počíta od prvého dňa poslednej ms (potom máš prípadne iné počítanie tehotenstva a to podľa ultrazvuku) a sex ste mali počas tvojich plodných dní, ktoré končia ovuláciou
Prepac, ale aplikacia vie prd makovy kedy to “zacalo”. Akoze kedy sa oplodnilo vajicko? Odkial to ta aplikacia ma vediet? Je to iba vymysleny datum, nejaky priemer.
@pondelok01 práve zato som sa skúsila spýtať tu, že ja sama som z toho magor a tým pádom vlastne neviem kedy som mala ovuláciu, myslela som, že mi s nejakým výpočtom pomôžete tu😁. Pretože nikdy som sa nesledovala.
Ziadny taky vypocet neexistuje. Su urcite casove rozpatia, v ktorych prebiehaju jednotlive procesy, ale ak si nebola vtedy sledovana, tak ti to presne nepovie nikto, a je to aj dost jedno.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Cize 12.ty den cyklu mas pozitivny tehotensky test? Chapem to spravne? Pises oktobrove datumy?