Kedy po kyrete môžeme začať snažilkovať?

tinky09
12. júl 2013

Nakolko niektori lekari hovoria hned po sestonedeli, niektori ze po troch mesiacoch a niektory az po siestich mesiacoch. Je to druhy kyret. prvy bol v marci potom som hned otehotnela a teraz neviem Co robit, ci cakat, alebo nie. Mate nejake skusenosti???

erika1988
12. júl 2013

Ahoj... Ja som uz mala kyret tiez 2krat - obidva razy som potratila. A po prvom raze mi odporucil lekar az po 6 mesiacoch a druhykrat som mala tento rok v marci a teraz (zmenila som uz lekara hned ako som druhykrat zistila ze som tehotna) mi dal Clostilbegyt a ze uz sa mozme snazit a to su 4 mesiace... Tak sa toho tak trocha bojim ci to nevyjde tak isto...

evakva
12. júl 2013

@tinky09 Ak si dva krat potratila, skus si urobit hematologicke, endokrinologicke a mozno aj geneticke vysetrenie. Nie vsetci lekari chcu posielat po 2 potratoch a cakaju, az potratis minimalne 3-krat. Skus ukecat lekara, nech ta posle aspon na tie prve dve (ja som tak lekara ukecala). Potom by som s cistym svedomim zacala snazilkovat.

margarita
12. júl 2013

@tinky09
nazory su rozne, ja som cakala po vsetkych svojich potratoch a kyretoch (spolu boli doteraz 3) vzdy tych 6 mesiacov. mne to skratka skor ani neslo psychicky. viem, ze su zeny, co su schopne hned a vzdy a hned a zaraz, no asi to ma nejaky vyznam, ked Ti zoskrabu aj sliznicu, co sa pri normalnej menstruacii neodluci, ze teda pockam aspon tie min.3 cykly, kym sa to zregeneruje.
nehovorim po spontannom potrate bez cistenia, to by som asi polroka necakala...

maminag
12. júl 2013

ahoj.......mne po kyrete odporúčali otehotnieť až po šiestich mesiacoch, a podarilo sa až po roku .... 🙂, ale celý ten čas od kyretu až po otehotnenie som mala problémy s menzesom, takže som bola stále na duphastone.....ale už je dobre, drobček je tu a problémy s men. prestali.... 🙂

euka210
12. júl 2013

co ja mam info, tak po 3m a to som tiez myslela ze po 6. Najlespie sa opytat lekara, ten vie zdravotny stav.

tinky09
autor
13. júl 2013

@erika1988 a ten druhy krat si otehotnela po akej pauze??? Jasne, ze to bude v poriadku drzim ti moooooc palceky

tinky09
autor
13. júl 2013

@evakva mojenko uz mam hemo testy idem vo stvrtok sa dohodnut ako dalej. Len mi ide o to kedy sa.zacat snazit ci hned po sesto nedeli, alebo po 3 ci 6 mesiacoch

erika1988
13. júl 2013

Dakujeeeem 🙂 Znovu som otehotnela po vyse roku, pretoze som sa hrozne bala...Ale lekar nam dovolil po 6 mesiacoch. A trraz tento novy mi odporucil uz teraz po 4 mesiacoch... Tak sa tesim a zaroven aj trocha bojim...

tinky09
autor
13. júl 2013

@margarita dakujem za nazor je to strasne tazke takto cakat pre mna

tinky09
autor
13. júl 2013

@maminag dakujem Snad bude aj u nas vsetko v poriadku a budeme mat drobceka

tinky09
autor
13. júl 2013

@euka210 no len kazdy lekar mi povedal nieco ine a ja sa neviem z toho vysomarit

evakva
13. júl 2013

@tinky09 Súper, že máš hemo za sebou a dúfam, že máš aj dobré výsledky. Podľa mňa sa môžte kľudne snažiť tak od 3-6 mesiacov po kyrete. My sme sa začali snažiť po 4 cykle. Držím palce a verím, že teraz už bude všetko OK

lussy461
13. júl 2013

@tinky09 mne povedal lekaz ze po troch mesiacoch, 1.7. Som prisla o druhe male takze my tak v septembri po ms chceme zacat snazilkovat! Zena to vyciti kedy je cas 🙂 drzkam palce!

tinky09
autor
13. júl 2013

@lussy461 aj my ideme na to v septembri uz aby to tu bolo. Tak snad sa nam podari obom

tinky09
autor
13. júl 2013

@evakva nemam dobre vysledky uvidím Co mi povedia vo stvrtok, dufam, ze to nebude moc zle

lussy461
13. júl 2013

@tinky09 verim, ze sa nam to podari 🙂 budem drzkat palceky a potom sa jedna druhej pochvalime 🙂

evakva
13. júl 2013

@tinky09 Verím, že to nebude nič hrozné. Aspoň budete vedieť, kde bol problém. Verím, že sa Vám skoro zadari.

tinky09
autor
14. júl 2013

@evakva dakujem moja

sandra1607
16. júl 2013

ahojte dievčatá,chcela by som poprosiť o radu.20.5. mi robili kyretáž,ale doteraz som ešte nedostala ,,návštevu,, je možné že by som mohla byť tehotná?dakujem za radu
😕

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre