Tento mesiac som mala stimulovaný cyklus, ale lekár, ktorý mi mal následne pichnúť ovitrelle keď bude ten správny čas, žiaľ pre chorobu neordinuje 🙉a ja teraz neviem či a kedy by som si ho mala pichnúť sama. Mala som nasadený clostilbegyt,potom mal byť ovitrelle, duphaston a teraz toto😱... Kamarátka mi radí, že si ho pichnúť mám v deň poz. testu, lebo vraj je škoda to prepásť, ona to tak tiež urobila a vyšlo jej to, ale ja teda neviem 🤷♀️... Cyklus mám pravidelný 28 dní, ovu vždy tak 13dc,teraz som 9dc a zúfalá, lebo neviem čo robiť.
Radšej choď na pohotovosť, lebo po clostyle môžeš mať aj viac folikulov vo vhodnej veľkosti a keď vsetky prasknu a bude ich napr.5 môzeš mať pätoričky😉
Lekar musi mat zastup
@malulienka
@malulienka
Tiež mi teraz po clostyle pichali ovitrelle a hneď mi povedal doktor ze mam 2 velke folikuly, ze mozu byt dvojičky😉
Ano ked je pozitivny ovulacny test, najneskor pichnut a urobia to na pohotovosti, ak si netrufas sama a spravia aj sono, ale tam bude asi priplatok uz.
ja si picham,ked je estradiol na hodnote 800-1000
Môžem sa opýtať ktorý deň cyklu po Ovitrelle si brala Duphaston? ĎAKUJEM
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som vzdy riesila na pohotovosti,dokonca mi vychafzalo aj vo vecernych hodinach a boli velmi ochotni ,platila som 2€