Kedy otehotniem po vysadení antikoncepcie?

aalzbetkaa
10. jan 2017

Ahojte zienky. Beriem antiku seasonique a Ešte ju musím brat nejaké 3 mesiacE (preto lebo som bola na laparke) A keď ju doužívam chceli by sme bábätko ...Po akom čase sa vám podarilo otehotniet keď ste prestali jesť HA? Ďakujem za odp.

dai
10. jan 2017

@aalzbetkaa obycajne je organizmus po vysadeni HA nabudeny na otehotnenie - ja som vzdy otehotnela hned prvy mesiac po vysadeni...

majka99999
10. jan 2017

Mojej kamoske sa podarilo hned a dvojcata. 🙂

sibalka21
10. jan 2017

@aalzbetkaa Je to uplne individualne... Niektore otehotnia hned prvy mesiac, ine o tri mesiace a niektorym sa nedari aj niekolko mesiacov... Uvidis ako bude tvoje telo reagovat.... Nikto ti s presnostou nepovie ze otehotnies hned prvy mesiac.... Drzim palce nech je to co najskor ;)

sardinka336
10. jan 2017

@aalzbetkaa kedy otehotnieš? No vtedy ked budeš mat ovuláciu a nechraneny pohlavny styk ....tu ti nikto nepovie kedy otehotnieš...to ani srnka netuší. Známa otehotnela hned v prvom cykle...
To je asi taka otazka ako ze ,,kedy vyhrám v športke,,...no nech ti to výde ako chceš.

eliska811
10. jan 2017

@aalzbetkaa osobne dlho. Po vysadení nastali veľké problémy (teda samozrejme, že sú aj väčšie) u mňa 8 cylkov ale 11 mesiacov.
Držím palce, aby to bolo čo najskôr 🙂

@dai šťastná to žena, hneď na prvý raz 🙂

@majka99999 hej aj mne lekárnička vravela, že sa stáva, že hneď po vysadení sa podaria dvojičky aj tam kde v rodine nie sú 🙂 a aj sa môže otehotnieť na prvýkrát. Telo je z HA zblbnuté. Tomu som sa trochu potešila, že by mohli byť dve (a ak by boli ako moj malý tak úplne v pohode zvládam)

@sibalka21 presne 🙂

@sardinka336 a niekedy sa to ani na tu ovuláciu a nechránený pohlavný styk nemusí hneď podariť S tou športkou je to super :D

evittam
10. jan 2017

@aalzbetkaa Pred prvým tehu som brala HAK 7 rokov - otehotnela som 3. mesiac po vysadení, pred druhým tehu 5 rokov - otehotnela som 2.mesiac po vysadení a dokonca na prvý a jedinýkrát. Držím prsty.😉

sardinka336
10. jan 2017

@eliska811 hlavne prestan riešiť čo sa kedy stane...dnešne zeny neviem prečo podlahli nejakemu mytu, ze budu mat s otehotnenim problém. Zdravá zena nema s otehotnením problém. Cim viac do toho zeny rýpu ,,a kedy otehotniem,, a myslia si ze musia otehotniet hned prvy mesiac čo sa nechrania a potom ked sa to nahodou na prvy krat nepodari tak sa spravaju ako hysterky a maluju cierne scénare...
Prvé dieta sme počali po pol roku a vobec som to nebrala ako niečo divné ..nechodila som na konika tak ma nemalo čo stresovat.

slavka1811
10. jan 2017

ja som vysadila v juni,a koncom oktobra som otehotnela,HA som brala skoro desat rokov s rocnou pauzou

eliska811
10. jan 2017

@sardinka336 ja som neriešila. A neviem ako dnešné ženy, ale nepodlahla som ani mýtu, ani som do ničoho nerýpala a už vonkoncom som nečakala, že to bude na prvýkrát. Vôbec mi to nebolo divné ( a ani ďalšie razy) 🙂 iba to keď som mala 80 dňové cykle bez ovulácie tak to mi divné bolo. Hystericky som to tiež nebrala. Len som napísala ako to bolo u mňa. Presne zdravá žena nemá mať problémy

matrioska86
11. jan 2017

ahoj, kamarátka otehotnela hneď ako vysadila a to s tým ani nepočítala 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre