Ahoj žienky,
chcela by som od Vás, skúsenejších, radu.
Dnes som v 15. dni cyklu. Včera aj dnes som si doobeda aj poobede robila ovulacne testy (zvrchu od najstaršieho). Dnes doobeda bol prúžok najsilnejší - fotka môže mierne skresľovať, stále mi však prúžok prišiel menej silný než kontrolný. Poobede bol už prúžok zase slabší. Dnes už mám aj hlien ala vaječný bielok a podvečer začalo pichanie vo vajecniku.
Sex sme mali v sobotu, čiže pred 2 dňami. Do akej miery je podľa vás pravdepodobne, že by som mohla otehotnieť?
A kedy podľa vás nastala/nastane ovulácia vzhľadom k testom a hlienu?
Ďakujem krásne 🙂
@greenapple20 Ahoj, neviem mozno foto skresluje, ale z foto mi nepride zatial ziadny pozitivny.. mozno keby si vyskusala este vecer test / dnes doobedu u by bol... moje testy vyzerali ako tvoje, a potom 21.20 zrazu uz pozitiv... na druhy den rano 8.30 este podobne, avsak o 4 hod uz opat negativ... ale ked to vies odsledovat pocitivo, aj hlienok, tak len si uzivat a neriesit ;))...
ja testujem kedze mam cyklus nepravidelny a ovu nie vzdy odhadnutelnu..
k testovaniu- po pozitivnom teste ovu nastane do 12 - 36 / 48 hod....
Lepsie by si to odsledovala keby si pridala meranie bazalky
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak ma pamat neklame, tak ovu je niekedy ked skonci plodny hlien. 2 dni volna, tak preco neskusit zase sex?