Kedy najskôr zistím z testu tehotenstvo?

22. júl 2020

Ahojte, viem ze toho tu je vela, ale po akom najskorsom case sa ukaze pozitivny test ?

zuzanockamt
22. júl 2020

5-6 dní pred očakávanou MS

jaskolka
22. júl 2020

Je to individuálne, niektoré ženy už majú slabú čiarku aj pred dátumom menzesu, a iné az po pardnovom meškani. Všeobecne sa odporúča testovať v ten deň, keď menzes nedorazi

miskaamiska
22. júl 2020

Stačí sa testovať pri meškajúcej ms. Načo sa testovať skôr??!! Všetko potrebuje svoj čas... aby sa spermia dostala k vajíčku, aby sa vajíčko uhniezdilo.....

hennyinnsbruck
22. júl 2020

Mne ukázalo 10dpo slabého dušika. Niektorým ukáže už 8-9dpo.

queen_el
22. júl 2020

Ak vieš presne kedy bola ovulácia tak 10-12 dpo môže ukázať. Niekomu môže veľmi slabo ukázať aj skôr ale to sú väčšinou tie: vidíte tam niečo? otázky. Presnejší výsledok je v deň MS alebo až po meškaní.

senan
22. júl 2020

To je velmi individualne, kazda zena to ma inak. Mne napriklad pozitivny test vysiel az po 3 dnoch meskania. Robila som si aj v ten den ked som mala dostat a to nic, test bol negativny. Takze to fakt tazko povedat, kedy to moze uz ukazat.

ukulela
22. júl 2020

no ako komu, zbytocne je testovat pred vynechanim, lebo moze to byt biochemicke a ms potom pride a bude len plac a zmarene nadeje. pri prvom mi den-dva po vynechanej ms neukazovalo nic a potom som testovala az tyzden po vynechani a uz boli kolajnice. pri druhom uz v den vynechanej ms bola jasna ciarka. ja nie som zastanca lovenia duchov, radsej pockat na ms a potom, ked nepride, tak testovat. usetri sa na testoch aj na nervoch🙂 drzim palce.

autor
10. aug 2020

Ahojte no dnes som mala dostat ms, aj sa tak citim, test bol negativny, a uz asi mam aj slabunku krv jak ked mi zacina Ms.... tak ono to asi tento mesiac nevyslo 😞 skusali sme to prvykrat. Myslela som ze to vyjde ze to bude bez problemov...

autor
10. aug 2020

Asi uz nie je sanca zeby som bola tehu vsak..

klarissa25
10. aug 2020

No ked mas negativny test tak nie..

ukulela
10. aug 2020

Vieš, kedy načas ovuláciu? To je dôležité.

autor
17. aug 2020

@ukulela neviem kedy mam, podla apky mi ukazuje na taky 15 den. Ale skusali sme aj cez ten den a vidite ze sa nepodarilo. Podla hlienu to neviem zistit, vraj ked je taky priesvitny, ale ja vacsinou mam vzdy taky biely klasicky hustejsi

ukulela
17. aug 2020

No potom len ovulacne testy.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre