Kedy môžme snažilkovať po zamlčanom potrate?

monca1310
1. okt 2014

Ahojte baby,mam otazku.som po zamlcanom potrate.Jetomueste len tyzden.Babatko zomrelo v 6 tyzdni bola dom na precisteni.Doktor nam povedal ze o dalsie babo sa mozme zacat snazit ta po 3-4 cykloch.Myslite ze skor by to bolo zbytocne.Alebo by sme to nemali radsej skusat.Po traty sme uz zazili dva a velmi ceme babatko.Kedy podla vas mozme ist na to?

bajana
1. okt 2014

Na tuto otázku ti odpovedal lekár - drzala by som sa jeho rady. Škoda, ze si bola na cisteni, moja dr. doporucila pockat, vycistila som sa sama a preto sme sa mohli snazit hneď dalsi cyklus. Ale zákrok je neprirodzený zásah, ja by som rozhodne pockala, aj keď sa ti určite ozvu mamicky, ktoré necakali a vyslo im to.

safranca15
1. okt 2014

No radsej pocuvnite nehovorim ze vam sa stane to co mne ale skor ako po 4-6 mes by som sa nepokusala ja som po 4mes ostala tehu po tiez potrate a prisli sme o babo vo vacsom stadiu ak by sa vam pred sa len zadarilo tak budem drzat paste aby to dobre dopadlo

lulu369
1. okt 2014

Ahoj,nemôžem ti poradiť z vlastnej skúsenosti, no jedna moja známa mala mimomaternicové tehotenstvo, museli jej dokonca vybrať aj vajcovod, po zákroku jej odporúčali počkať aspoň 6 mesiacov, kým sa začnú snažiť. No 4 mesiace po zákroku bola znova tehotná a dnes sa teší z krásneho a zdravého takmer 2 ročného synčeka

dubka29
2. okt 2014

ahoj určite nepodcenuj rady doktora. po potrate mi odporučil pol roka počkat. otehotnela som rok po potrate a aj čistenie som mala. a teraz mame zdraveho 17mesacneho sintera. viem ze potrat na psychike neprida a ked si este prechadzas druhym. prajem ti vela sily, energie a a pozitivneho myslenia.

marryy11
18. jan 2020

@monca1310 ahoj, ja som mala koncom mája spontánny potrat v 7 týždni . Potom sme trocha počkali a teraz som bola znova tehotná. V. 8+4prestalo srdiecko biť a poslali ma na kyret. Zamlknuty potrat. Zatiaľ ale čakám kým sa to nespusti samo, bojím sa ísť na kyretaz 😔.
A čo sa týka vášho ďalšieho snaženia by som na vašom mieste asi počkala koľko vám poradí doktor aby si trocha oddýchla maternica. Viem čím si prechádzate. Je to ťažké na psychiku ale verte neste v tom sama. Prajem vám veľa síl a zdravia.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre