Pekný deň dievčatá.
Tak ja som znovu potratila 😪 prvý krát v Januári tohto toku v 5tt a tentokrát to bolo v 6tt (ešte len 4 dni do zadu som prestala krvácať). Pri oboch som sa sama pekne vyčistila, už 5 dní po začatí krvácania som mala negatívne testy. Okolnosti sú úplne rovnaké pri oboch potratoch, mala som takú istú stresovu situáciu, lebo ja som neskutočný stressman, a na to som začala krvácať. Úplne rovnaká vec aj v Januári a aj teraz, ale že doslova a do písmena rovnaká 🤦🏼♀️ Lekár mi tvrdí, že to stresom byť nemôže lebo to nie je vedecky dokázané, že stres spôsobuje potrat ale nepríde Vám to ako veľká náhoda? Lebo mne teda obrovská 😪
Moja otázka znie, kedy ste znovu začali so sexom? Minulý potrat sme čakali do prvej menštruácie ale pravdu povediac, tentokrát sa mi vôbec nechce čakať tak dlho. Nemyslím teraz snaženie sa ale obyčajný sex. Ďakujem vopred za odpovede 🙂
Ak si sa vycistila sama, mozes hned, ozaj si bola tehotna len kratucko, napr. tu v Spain to povazuju za biochemicke tehotenstvo a mozes sa snazit hned. My sme mali prve v decembri, druhe vo februari a tretie vysiel pozitivny test 1.4. a to uz vyslo. Prajem vela stastia. (U nas to bolo mojou genetickou poruchou, na ktoru prisli nahodou az po porode).
Do kelu a vieš že som na teba myselala, že či všetko ok 😣keď sme sí písali správy 😏
@emuska72 Ja prave cakam na vysledky z hematologie, uz som ich mala mat len sa vsetko pretiahlo kvoli corone.Ja som isla na vysetrenie uz po prvom potrate. Mam velmi dobru doktorku a ta povedala,ze nemame na co cakat. Takze urcite sa pytaj na tu hematologiu. Co sa tyka tvojho stresu,to netusim..len viem,ze stres je riadna potvora a ze dokaze toho vela.Ten stres mas v praci?
@amelie2017 ďakujem za odpoveď. Áno, áno aj mne povedali, že to bolo biochemické tehotenstvo.
Že taktiež dve potraty ste mali 😪 ach, mrzí ma to.
Ja by som chcela aspoň ísť na nejaký test ale až po troch potratoch za sebou robia niečo. Štítnu žľazu som mala kontrolovanu už viac krát kvôli padaniu vlasom a tá bola "perfektná", ako môj lekár povedal. Takže tá by nemala robiť problémy. Ja si aj tak myslím, že to môj stres lebo chodila som aj k lekárovi so zaludocnymi problémami ktoré som mala kvôli stresu, tak veľmi mi stres ovplyvňuje telo a nijak si neviem pomôcť 😔
@hapa133 tak to máš veľmi dobre, ak ťa hneď poslala 😊
Ach, pýtala som sa ale vraj dve potraty ešte nič neznamenajú a bla bla bla... Takže sme sa dohodli s partnerom, že to skúsime ešte raz a ak to znovu nevyjde, tak nás aspoň pošlú na tie hlúpe testy už 😪😪😪
Ten stres je hrozne dlhý príbeh 😞 bola som v nejakých situáciách pri ktorých som mala tak enormný stres až som si necítila polovičku tela kvôli tomu, odpadávala som a tak. A za minulý rok bolo tých situácii hrozne veľa a od vtedy, keď mám čo i len najmenší stres, moje telo už očakáva tú veľkú dávku a mne je 2 týždne minimálne nedobre. 😞 Takže preto si myslím, že je to veľmi veľká náhoda, že obe potraty prišli hneď po tom, ako som mala stresovu situáciu 🤦🏼♀️
@emuska72 my sme sa milovali hneď ako som prestala krvácať, čiže nejak cca 8 dní po
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@emuska72 Ahojky..tak to mi je velmi luto 😔😔Ja som zazila potrat prvy krat v Januari taktiez ale MA..Bola som na kyrete. Ja som cakala na ms