Kedy môžem a kedy nemôžem piť alchemilkový čaj?

simis105
5. nov 2013

Ahojte baby! Musím pridať ďalšiu diskusiu 🙂 . Nikde sa neviem dočítať kedy môžem a kedy nemôžem piť alchemilkový čaj?!
Všade je písane že je dobrý na nepravidelnú a bolestivä menšturáciu ale neviem či ho cez menštruáciu môžem aj piť....
Prečo sa pýtam? Pijem tento čajík tak nepravidelne ale tento mesiac som si ho začala robiť kaýždý deň no a v nedelu som mala
dostať mrchu ale celí deň som iba špinila a mrcha prišla v pondelok ráno, (vždy mi býva zle, bez tabletiek neviem prežiť) nemusela som
si dať ani jednu tabletku bolo mi trocha zle od žalúdka ale inak nič.... no a od včera večera do dneskajšieho rana nič, ani špinenie ani nič.... zatial
môže to byť tým čajom? môžem ho piť?

Ďakujem za vaše odpovede 🙂

duratlicka
5. nov 2013

Myslim,ze ten caj spolu s rebrickom mozes pit cely mesiac.Kamaratke to tiez zabralo na bolesti.
Alchemilka pomaha aj neplodnym,aj pocas dojcenia zvysuje tvorbu mlieka.

simis105
autor
5. nov 2013

@duratlicka
Dakujem za odpoved! ale otazkou zostava preco som mala mrchu iba jeden den? to sa mi este nestalo!!!

duratlicka
5. nov 2013

@simis105 Zeby ta alchemilka zabrala a zopar mesiacov budes mat od ms pokoj?😀 Je to mozne?Nechces si spravit test?

simis105
autor
5. nov 2013

😎 @duratlicka
No to asi nie! som pod dohladom doktora a to by som uz asi vedela... skor si myslim ze to bude ty ze som brala duphaloston na oddialenie ms a preto to teraz zo mna vytieko naraz, asi. 🙂 ale ja sa nestazujem 🙂 ale dufam ze tento
cyklus uz zaberie

duratlicka
6. nov 2013

Nahodou som nasla v casopise navod k tej alchemilke.Caj sa pije od zaciatku cyklu po ovulaciu 3 mesiace po sebe,potom 2 mesiace pauza a skusit znovu.

simis105
autor
8. nov 2013

@duratlicka
No super!!!! Moc ti dakujem 😀 aj som to tak chcela spravit 😎

duratlicka
8. nov 2013

@simis105 Preco myslis,ze nemozes byt tehotna?Ak si bola na sone a lekar potvrdil minuly cyklus ovulku,mozes byt tehu.Na sone to bude vidno az o take 2 tyzdne,aj neskor.

simis105
autor
8. nov 2013

@duratlicka
lebo som si robila aj tehotensky test, a aj bazalna teplota mi dosť klesla, tak asi preto 😔

duratlicka
8. nov 2013

@simis105 Neboj,nabuduce to uz vyjde😉

simis105
autor
8. nov 2013

@duratlicka
tak to dúfam 🙂

minie88
20. mar 2016

Neviete či moze tento čaj sposobit aj nějaké výkyvy nálad a nervozitu?

csilla1977
5. apr 2016

ked mám mióm,mozem pit alch.čaj?

kikurienka
16. mar 2017

Ahojte baby chcem sa spýtať či môžem piť alchemikovy čaj a popri tom aj rebríčkovy čaj či to daco nespravi a neuškodí to telu

daniellka20
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre