Kedy mam plodne dni?
máme hádať? vygoogli princíp a zistíš...
možno včera, možno o týžden 🙂 ťažko povedať 🙂
@norita445 tak to môžes vedieť iba ty, kedy máš plodné dni. Pokiaľ neberieme hak, tak sa sleduj po ukončení menštruácie. Nájdi si na nete znaky ovulácie: bolesti, výtok... Niektoré ženy si merajú aj bazalnu teplotu, aby si na konci mesiaca vedeli presnejšie určiť kedy ovulácia prebehla. Existujú aj ovulacne testy. V tabuľkách sa udáva ovulácia na 14 deň cyklu, ale máloktorá žena to tak má.
Kuo si ovulacne testy a testuj...
Je na to appka
orientacne ti to vypocita jedna z dvadsiatich stranok, ked si das do googla plodne dni napr. tato https://www.hipp.sk/tehotenstvo/sprievodca-teho... ci to je ale skutocne tak a kedy presne mas plodne dni a ovulujes ty konkretne, to vies zistit napr. ovulacnymi testami alebo meranim bazalnej teploty
a skutocne sa ta nechcem dotknut ale sudiac podla toho, ake temy zakladas v poslednej dobe, skus zacat tym, ze si nastudujes ako funguje zensky cyklus a (aj) plodne dni 🙂
@norita445 nemyslím to teraz v zlom...ale naozaj odporúčam naštudovať si učivo biológie a základné pojmy. Myslím si, že je fajn, aby každá žena vedela ako funguje jej telo. Vo všeobecnosti by si mala mať plodné dni cca 14-16 deň cyklu počas ovulácie. Ale je to taaaaak individuálne, že týmto poučkám netreba až tak dôverovať.
@christinka1 ja sa pitam pekne tak mi pekne odpovedzte ja nesom zvedava na vase blbe komentare mne nieide oto čo vam ja si prajem byt mamov tak laskavo nesmej sa od druhych
@norita445 ahoj, pozri si toto video 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.