Kedy je vhodné otehotnieť?

matusamajka
27. feb 2015

Ahojte bravala som HAK asi 6 rokov. Vysadila som ju pred 6 mesiacmi. Vie mi niektorá poradit ako dlho trva kým sa žena prečisti a je vhodny cas na otehotnenie? Pretoze som pocula ze je dobre pockat aspon rok, iny hovoria 3 mesiace a iny ze nemam na co cakat ? Ma s tým niektorá skusenosti? dik

bonaqa2013
27. feb 2015

nie je to otázka pre lekára?

evittam
27. feb 2015

@matusamajka Ahoj, tak neviem na čo by si mala čakať. Ja som pred prvým synom brala HAK 7 rokov, vysadila som v januári a malého sme počali v apríli. Pred dcérkou som brala HAK cca 5 rokov, tiež som vysadila v januári a počali sme dokonca v marci. Takže nemáš na čo čakať ani sa nejako "čistiť" a z čoho vôbec?! A ešte pre informáciu obidve deti sú zdravé a nič im nechýba. Prajem veľa šťastia. 🙂 😉

katarina822
27. feb 2015

neviem asi si to citala http://www.info.sk/sprava/21998/rizika-antikonc... inak je to na vas kolko si date pauzu kym zacne pracovat na babetku a je to v bozich rukach kedy otehotnes

bajana
27. feb 2015

Jednou z rád, ktorú som dostala, keď sa nám dlho (rok) nedarilo bola nasadiť si na pár mesiacov HAK, po vysadení je vraj telo naštartované na otehotnenie...mám známu, ktorá otehotnela mesiac po vysadení. Podľa toho, čo viem o tom, ako funguje HAK, laicky usudzujem, že nie je potrebná žiadna pauza na prečistenie...dôkazom je množstvo zdravých detí počatých počas brania HAK.

mimi8814
27. feb 2015

nemas naco cakat, ja som brala hak s kratkymi prestavkami 9 rokov, v oktobri som vysadila a na konci novembra som uz bola tehotna...

safranca15
27. feb 2015

Ja som vysadila v oktobri a zaciatkom decembra som ostala tehotna

miadi
27. feb 2015

precistit by sa malo vacsi zmysel ak by si fajcila a pila alkohol..a aj to skor koli sebe ako babu 🙂
ja som pocula nazor ze hnet po vysadeny antikoncepcie je praveze vacsia sanca pocat dvojicky 😀

kimina7
28. feb 2015

Na co cakat? Najrychlejsie otehotneli dievcata, ktore vysadili HAK a otehotneli do 2 tyzdnov....