Ahojte baby 🙂
Mám 5 mesačného synčeka a s manželom chceme ešte dve malé prírastky. Kedy je podľa vás najlepšia doba na to mať ďalšie dieta? Podla mňa asi rozdiel 2 roky. Čo myslíte? 🙂
Najlepšia doba?To aj existujeme???
@dominika_klara Autorka asi myslela cas na dalsie dieta,vekovy rozdiel.
Ja mam 19mesiacov rozdiel medzi chalanmi.je to super,nemenila by som.Prvy rok bol masaker,ale po roku stale lepsie a teraz sa uz citim casto krat nepotrebna,esteze este kojim:-! ked si ma mladsi vybrat medzi mnou a ,,velkym,,brachom tak vyhra brat.a casto krat aj tato a ja som posledna
My budeme mat 2,5r, ale to som si nevybrala... Teraz som mala 3x cyklus co sa mi spustil po dojčení a podarilo sa 🙂
@mo_skyvader my máme 17 mesiacov, no bolo to neplánovane 🙂 🙂 ale dalo sa, druhá bola veľmi pokojne babo do určitého veku 🙂 a potom mame rozdiel 9 rokov 🙂 🙂 tiež super, lebo staršie pomôžu 🙂
@mo_skyvader Na to kedy je to pre vas "tá najlepšia doba" ti nikto odpoveď neda. My máme skoro 6rocny rozdiel. Tak sme to aj chceli a planovali. Maximalna spokojnosť. Nemenili by sme.
Ja som druhy krat otehotnela ked dcerka mala asi pol roka. Nelutujem ❤. Vsetci sa nas pytaju ci su to dvojicky 😂😂😂alebo jeden predavac bol este lepsi. Pytal sa ci je moj muz otec mojej dcerky lebo ma dcerka modre oci 😂😂😂... No ako som mala predavacovi vysvetlit ze moj muz bol a je jediny chlap v mojom zivote 😂😂😂😂
@viskupovaandrea Mala si sa ho spýtať,ze preco by malo mat dieta oci len po otcovi.😁😉. Tieto trapne dristy "milujem". Btw.nas dorazila primarka novorodeneckeho ked sa divila-dva dni po pôrode-ako je len možné,ze dcerka nema krvnu skupinu matky.😁😉
@evittam to lekárku zaujímajú aj také hlúposti ako po kom má dieťa krvnú skupinu????😀🙄
My máme 3 dievčatá do 4 rokov....skoro sme sa pototo od roboty keď boli deti malinké....😉 v noci budili jedno druhé....
@deti95060810 No tiež som na nu pozerala....a že primárka....Tak som len poznamenala,ze dieta ma aj otca. Zostala ticho...😁😉
@evittam 👍
@mo_skyvader Asi máš veľmi dobré bábo, ked už máš chuť plánovať druhé. Nuž je to na vás, ako sa rozhodnete. Pre mna osobne rozdiel tak 3 roky je ideálny, 2 je podľa mna málo. Ja som tiež chcela menší rozdiel medzi druhým a tretím, tak 2 roky, ale druhý syn bol veľmi urevaný a náročný, ked mal 2 roky vstával ráno o 4 cez den nespal vôbec, no bola som hotová. Preto máme nakoniec až 5 rokov a je to v pohode. Užívam si malého a starší chodí do školy, tak tam zase riešime iné veci. Všetko má svoje pre a proti.
Nechcela som aby ste mi povedali, ze x rokov je najlepsie a muso to tak byt.. len som chcela vas nazor a skusenosti .. jasne, ze kazdemu to vyhovuje inak 🙂 .. ja som este napriklad nedostala cyklus takze teraz aj tak neotehotniem :D
Tuto temu som otvorila len ako diskusiu nie ako prosbu o radu 🙂
@mo_skyvader 5 r a viac🙂
@mironka pochopila som....Ja si myslím,že každý má na to iný pohľad,a nedá sa to brať jednostranne .
Niekto najradšej má deti rozdielne len pár mesiacov, iní považujú za rozumný rozdiel minimálne 2 roky....
Ja mam 15 meaiacov rozdiel. Ked boli maly bol to zahul. Teraz je yo perfektne.
2 r rozdiel je super. Ale pozerala by som sa na to aj z financneho hladiska. Tri deti s 2 rocnym rozdielom znamena byt cca 6-7 rokov doma na rodicaku. Tak aj nad ttm sa treba zamysliet ci to clovek utiahne. Ja som bola doma 4.5 roka a akoze zozralo nam to riqdnu cast uspor.
neexistuje jedna správna odpoveď, každá rodina má svoje nastavenia, keď budete cítiť, že máte ten správny čas, vtedy je to dobré,my máme osemročný rozdiel a je to bezvadné, odporúčam, suseda štvorročný a tiež je spokojná, držím palce a želám zdravé miminko
Podľa mňa 2-3roky je fajn pokiaľ chces viac detičiek ja mám 19mesacny rozdiel a to je maličký vekový rozdiel na jednej strane je to fajn pre deti no je to zničujúce pre matku
Tak ako vidim vacsina sa priklana cca na tie 2 roky 🙂 tak asi sa to da zvladnut 🙂 .. no uvidime co cas prinesie :D
Ahoj. Ja ti to poviem zas z ineho pohladu. vela ludi si zas mysli, ze vacsi vekovy rozdiel je zly co sa tyka deti..Medzi mnou a sestrou je 6 rokov a máme nadštandardný vzťah, hlavne odkedy prišla ona do puberty, ja som tá staršia. Je to fajn aj tak, predsalen ja už som bola samostatnejšia a keď trebalo vedela som pomôcť so sestrou, postrážiť ju ekď mama potrebovala odbehnuť, chodila som po ňu niekedy do školky, neskôr do družiny. Aj som sa s ňou dosť nahrala...Ale to je všetko veľmi veľmi indvidualne a zaleží aj od povahy detí, pohlavia atď...
Medzi mojimi je rozdiel 2r2mesiace a podla mna super.
@mo_skyvader Nemusis dostat MS a môžeš otehotniet. MS predchádza ovulácia.😉
u nas rozdiel 2r,4m a akurat 😉
@mo_skyvader
@mo_skyvader len taka poznamka aby si sa nahodou nespoliehala ,mozes otehotniet ajked si ms este nedostala:-P
ja som pálka, moja dcéra bude mať 9 keď mám termín 😂😂😂 po toľkých rokoch rodiť, to jak nanovo 😌 normálne mám výčitky voči dcére, čo sme jej vyviedli...mali ste to ešte niektorá? :( Ona o bračekovi/sestričke ani počuť :(
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.