Ahojte dievčatá. Už som tu vytvárala tému ohľadne ovulacnych testov, tento mesiac som ich robila prvý krát. Dnes mi vyšla prvý raz testovacia čiarka silnejšia ako kontrolná... Je teda najlepší čas na pohlavný styk po 24 hodinách ako píšu v pribalovom letáku, alebo aké sú vaše skúsenosti? Kedy je najvyššia šanca? Nie je vyššia pravdepodobnosť otehotnenia dnes, keďže spermie vydržia v žene aj viac dní? Ďakujem za každú jednu odpoveď a radu...
@emv najlepší čas by mal byť dnes. Pretože ovu príde do 24-48hod. Čiže keď je ovulácia, spermie už musia byť nastúpené 😄 a čakať na vajíčko. Nie že tam ešte len pôjdu, už tam musia byť keď je ovulácia. Ja som mala pozitívny ovu test, a o dva dni mi išla teplota hore, takže ovulácia prebehla. Milovali sme sa v deň pozitívneho testu, ale vlastne každé 2-3 dni počas cyklu. Vtedy je väčšia pravdepodobnosť že sa trafíte, lebo ako hovorím. Keď bude ovulácia spermie už musia na stene vajíčkovodu čakať. V tele ženy prežívajú niekoľko dní keď je plodný hlien (počas plodných dní). Držím palce.
takze je lepsie mat sex den pred ovu a nie v den ovu?
Dobrý večer prajem žienky..prosím vás mám na vás jednu otázočku môžem otehotnieť počas mš? Alebo po skončení MŠ? Ovu test moc neverím
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.