Ahojte, chcem sa spýtať, či mi viete odpovedať na otázku, či je väčšia pravdepodobnosť otehotnenia počas prvého dňa plodných dní alebo cez ovuláciu až. Ďakujem
Ak som mala pohlavný styk v prvý deň plodných dní, je možné? 🙂
Ale ako som čítala, tak spermia v maternici má životnosť 2-3 dni. 21.03. mi začali plodné a 26. som mala ovuláciu.
@nikolajka12 Spermie maju zivotnost aj 4-5 dni...takze sanca na otehotnenie je rovnaka aj pocas prveho dna plodnych dni aj cez ovulku... My sme boli spolu len na 11 a 13 dc (aj to mu len trosku uslo na ten 13dc) ovulku mavam tipujem okolo 16 dc a som tehu 😀
ahojte, neviem síce, či som v dobrej skupine, ale chcem sa spýtať, či tu má niektorá z vás skúsenosť s užívaním Lutenylu..dnes mi tie tabletky predpísala doktorka hlavne na úpravu nepravidelného cyklu, no zároveň sa snažíme o bábo..a čítala som, rôzne príspevky, a úprimne sa z nich neviem vysomáriť, v niektorých je písané, že sa počas užívania dá otehotnieť ľahko a v niektorých zase, že by sa nemal užívať keď chceme bábo..tak ako to vlastne je? 😒
@k_veronika ahoj. skús napísať do stránky snažilky, dievčatá Ti tam skôr pomôžu 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikolajka12 ak si merias bazalku, tak je najlepsie den pred zvysenim teploty.. ked uz teplota stupne, tak to znamena, ze vajicko je uvolnene a kedze cesta k nemu isty cas trva, je dobre mat styk este predtym 🙂