Ahojte som tu nova.potrebovala by som poradit.snazime sa o babatko. Mam cca 30 DC..dnes som 14 DC..dnes rano som mala este snehobiely ovulacny test..no v priebehu dna ma zacalo boliet podbrusko ako pred ms, a neskor som mala take tlaky raz vpravo a raz vlavo..tak som si urobila este vecer okolo osmej a bola tam ciarka..len este velmi svetla,ale doteraz kazdy den testy snehobiele..blizi sa ovulacia?bude lepsie ak pockam na pozitivny vysledok a az potom sa posnazime?a kedy od pozitivneho vysledku sa mame snazit? Dakujem 🙂
Ak chcete dievcatko, snazte sa uz dnes... idealne 2-3dni pred ovulaciou je dobre mat sex... ovulaciu mozes cakat cisto podla vypoctou 16dc... tak dva dni pred je uplne ok a potom na ten den ovu a den po ovu... to by ale boli skor chlapci ;) Drzim palce. A inak ovulacny test si rob okolo druhej poobede, rano to vobec nie je smerodatne. Toto je ine, ako s tehotenskymi testami, LH ma najvyssi bod prave o tej druhej poobede, plus dve hodky pred tym aspon nepi.
Najlepsi cas je ked je chut, ostatne hodit za hlavu.
jeminky,,,neviem čo n APíSAť,,ASI žE NETREBA TO TAK SLEDOVAť,RATAť...Len si želať a ono to príde samoo 😉
z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že keď som sa moc upla na to, že chcem otehotnieť, počítala som plodné a neplodné dni, bolo to celé zle. Pripadala som si časom ako robot a nedarilo sa takmer rok. A keď som si povedala, že nejdem "tlačiť na pílu", zadarilo sa.... 🙂 držím palce.... 🙂
u nas to iste, doslova "vyroba" dietata, v ten a ten den a nedarilo sa skoro rok, a ked sme sa uz na to vykaslali, a zmierili sa s tym, ze asi nam druhe nie je sudene, ziadne plodne, neplodne dni, ovulka atd, tak na druhy mesiac zrazu tehu a to sme predali aj posledny kocik, ked som uz bola tyzden tehu 😀 nieco na tom pravdy je, inak z toho programovania sexu cloveku casom doslova "prepne".
Normalne sa "snazte" zhruba kazdy druhy den, to by ste nemali zmeskat prilezitost...a rady ohladom pohlavia ber s rezervou, je to viac o nahode, nez o pravdepodobnosti 😉
ak mozem poradit, prilisne snazenie ma prave opacny efekt...my sme sa o druhe snazili cca. 8 mesiacov (pricom prve sme mali hned na prvy sup) - skoro kazdy den sme mali sex...a ked som si povedala, ze dost, ze musime "zvolnit", tak sme dali kazdy druhy-treti den a ono to vyslo v ten mesiac...potom som sa docitala, ze spermie nestihnu dozriet, ak je prilis casty styk, tak mozno i preto sa nedarilo 🙂
Podľa nadpisu som si myslela, že sa pýtaš všeobecne. Podľa mňa je najlepší sex ráno, máš potom pekný celý deň. A keď ide o počatie, hlavne aby bol z lásky. Spermie prežijú vo vagíne aj niekoľko dní, tak na pár hodinách nezáleží. Veľa zdaru pri snažilkovaní. 😀
ahojte opytam sa neviem co je tich 16 dc?napiste mi to co to je dakujem
16ty den cyklu. rata sa od zaciatku poslednej menstruacie.
kazdy den 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 nesleduj sa nepodari sa to, ked sa prestanes sledovat budes mat babo hned 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ono sa to lahko povie ze nepovitajte to a bla bla 😀 vacsina zien a tak citi ovu...,alebo vidi mokro v gatkach = hlien potrebny any presli speermie...takze predsa len kazda z nas presve vie co kedy robit 😀 😀
aco sa tyka tvojej otazky.... najlepsie je hned ako ucitis ovu.. a kazdy druhy den.... kedze spermie kamosky dokazu v nas vydrzat tak 2-4 dni.... rekordmanky viac 😀 ... po sexe lez aspon 10 min... a nohy hore 🙂
Milujte sa ale fakt aspon kazdy druhý den ..napr pondelok..streda ...piatok .... kedze niektorý mužský ejakulát nemusi obsahovat spermie... 🙂
stale🙂
stále ked sa dá a je chuť. a nerozmýšľať, nerátať, nekalkulovať. ale sexovať, sexovať a sexovať. furt 🙂
@dius12 kašli na testy. my sme si povedali, že keď to bude, tak to bude a na prvý šup sa podarilo! s bývalým som testovala ako divá, kolajnice ako svet na testoch a nič z toho.
Ja som mamkou dva a pol ročnej dcérky a teraz som v 38. tt a čakám chlapčeka. Obe tehotenstvá boli plánované ale poviem ti, v živote som ovulačný test ani len na živo nevidela 🙂 a to som otehotnela hneď "na šupu" 🙂 neriešila by som to takto, žienky majú pravdu. Onedlho si začnete písať čiarky do kalendára že kedy sa máte a nemáte milovať. Milujte sa, lebo sa milujete - máte radi a máte na seba chuť, hocikedy. Ak by ste boli v štádiu že sa vám nedarí otehotnieť a sám lekár ti odporučí aby si si rátala plodné a neplodné dni, tak je to iné ale takto by som neriešila absolútne nič. Bábo príde - v ten správny čas ver mi 🙂
aj naši rodičia a staršie generácie si zakladali rodiny a vtedy ovulačné a tehotenské testy ani neboli a aha, sme tu 🙂 tieto testy podľa mňa len zbytočne mätú, človek sa na to namotá a psychika sa na to tiež jak keby nastaví a možno sa preto veľa párom nedarí bábo. Držím palce 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No neviem či toto je ta pravá cesta. My máme 4 deti, ale takto sme to nikdy nerobili. Proste milovali sme sa, lebo sme chceli. Ja viem, že mne sa to hovorí, ale po čase budete skákať do postele len a len na základe nejakých testov. To si moc dobre neviem predstaviť.