Mam 25 a este nemam dieta ani priateľa, bojim sa že ked budem mať okolo 30 tak uz to pôjde ťažšie otehotnieť ,vsade vidím samé mladé mamičky
v 25 rokoch som sa spoznala s manželom. v 28 som otehotnela na prvý šup 🤷🏼♀️
Ani ja nemám. Budem mať 27 rokov. Ale ja nemám ani výzor nato, aby som mala partnera. Ale hlavne si hľadaj takeho, čo bude chcieť bývať vo vlastnom , nie takého , čo bude chcieť zdieľať spoločne bývanie s rodičmi a svokrovcami. A nemusí byt ani pri peniazoch a hlavne aby ta mal rad.
Mňa by zaujimalo kde vidíš tie samé mladé mamičky? Ja som deti mala "skoro", prvé v 24 a na ihriskách sa cítim ako taká pubertacka, lebo priemerný vek rodičov je 40. Inak vhodný vek je keď máš vhodného partnera.
Co tak vidim, okolo 30tky to ide najlepsie...mas cas
Idealny cas je,ked mas toho spravneho partnera,na ktoreho sa vies spolahnut a vies,ze bude skvelym otcom a partnerom do zivota.
Zalezi ako sa ty citis, ale teda okolo tej 30tky je to este v pohode, nemusis sa nejako obavat 🙂
Idealny cas je pri prelinani mesiaca, jupitera, venuse a marsu.
Spravny cas neexistuje podla mna, iba ak spravny partner. Niekto koho poznas, vies, co mozes od neho ocakavat, ako sa sprava v krizovych situaciach a je to niekto s kym chces byt a mat rodinu.
Ja som otehotnela v 32 uplne hned.
Si este v rezerve a mas cas na hladanie toho spravneho.
Mam kamaratku, krora razila teoriu, ze nechce byt stara matka tak prve porodila v 28, teraz ma 35, pred 2 rokmi porodila druhe dieta, inemu partnerovi ako mala to prve a ani so sucasnym partnerom to nie je idylka. Cize by som sa snazila skrotit hormony ak s tebou siju, lebo nikdy nie je neskoro a radsej si pockat na to spravne.
My sme sa s partnerom našli, keď som mala 23, ale aj tak až minulý rok po 10 rokoch som sa začala cítiť na dieťa, tak sa podarilo otehotnieť po 3 mesiacoch - nechcem povedať snaženia, lebo to bolo ešte len obdobie, že nechajme tomu voľný priebeh a vyšlo to. A teraz tu už máme vyše mesiaca krásne dieťatko 😊 chcem tým povedať, že aj keď som si dosť skoro našla svojho životného partnera, ani nám nenapadlo mať deti ako dvadsiatnici, tých 10 rokov sme potrebovali proste byť dvaja a užívať si život vo dvojici.
niekto nema partnera ani v 40tke, a rodi neskor.kedy je idealny cas? ked najdes spravneho partnera a mas financne zabezpecenie. jeden ma stastie najst lasku v 18tke druhi zikju roky v nefunkcnych vstahoch a zobudia sa v 30tke napr....idealny cas nikdy nie je. jedine biologicky sa vravi, ze top vek na rodenie je od 24-28 rokov. hm.
idealny cas je vtedy, ked sa z lasky podari - na veku vobec nezalezi
@annamalaga Čo to píšeš že nemáš ani výzor na to aby si mala partnera! Nechci má naštvať! Každa jedna žena je pekná, určite aj ty
Ideálny čas na dieťa je vtedy keď sa s partnerom rozhodnete to dieťa mať
v 25ke bolo dieta uplne to posledne, nad cim som premyslala 😁
@birika Na veku nezáleží, povedala si šestnástka a splodila dieťa. 😄
Ja som v tvojom veku a zo všetkých mojich rovesníčok, ktoré som rokmi spoznala - teda spolužiačky zo ZŠ, SŠ, VŠ, krúžkov a sídliska - proste veľa báb, sú mamičky iba 4 😅 inak súhlasím s tým čo tu už odznelo, správny čas je, keď je správny partner, zázemie a pocit 😊
Keď som bola malá jasné, že som si to predstavovala, že v 25 už budem mať rodinu a zdalo sa mi, že mamina ma mala neskoro (31).. Ale teraz viem, že ešte 4 roky budem študovať 3. stupeň a čo bude potom uvidíme 😊
@vanda323 Dakujem.🥰
Medzi 20 a 30tkou. Keby mam teraz byt tehotná a rodiť, plus starostlivosť o dieťa, asi si strelim do hlavy 😀 ale to som ja...ja som to zle znášala v 20tke, iná moze byt fit a spokojná v 40tke...každopádne správny čas je vtedy, keď sa na to žena cíti.
Ja som tiež približne v tvojom veku a rovnakej situácii, no zatiaľ mi to tak vyhovuje ...a čo sa má stať sa stane...určite by som nebola s niekým iba pretoze ostatné v mojom veku sú vydaté a majú partnerov, tak aj ja chcem, iba z nejakého trucu...
@lenkakravcova poznam taku, mala dvojcatka - su s manzelom spolu uz 15 rokov
Ja som sa v 30tke rozvadzala. Bezdetna! S druhým mužom som otehotnela na prvý pokus.
A necítim sa stara na dieta. Si mladučká, nestresuj.
Ako si moze niekto dovolit vobec napisat dany vek kedy je to najlepsie 😀 ja som mala dieta v 22 co bolo pre mna najlepsie lebo som sa nikdy nechcela v 30tke babrat s plienkami a soplami a pred 40tkou som uz chcela pokoj a v 40tke dospele dieta a x zien v 22 ke by slo na potrat ze je to velmi skoro. Ked su peniaze a zazemie,tak sa da v akomkolvek veku kedy to TEBE vyhovuje. Ja by som zas nechcela dieta ani v 30tke a nikoho to nezaujima tiez 😀
Uplne ta chápem, ja som sa vydávala v 25r a tiež som to tak cítila ako ty. Aj napriek tomu sa mi otehotnieť nadari už rok, mam kamošku co ma 33r a otehotnela hneď, čiže nie je to tak o veku ako o funkčnej plodnosti. Neboj aj po 30 je tu ešte dosť času na deťúrence.♥️Nech ta Boh pozehna, aby si si nasla dobrého muzika, 🙏🙏🙏😉
Pre mna je idealny cas ak mas po svojom boku partnera na kt sa mozes spolahnut, vyriesene byvanie a nejake uspory.
S manželom sme sa dali dokopy keď som mala 20 rokov, v 22 sme zacali spolu byvat, v 25 som bola poziadana o ruku, v 29 som sa vydala za neho a v 30 sa nam narodila dcerka 😊
Manzela som spoznala v 28,brali sme sa v 29, nasa dcera je splodena na prvy sup a narodena ked som mala 30 😉 mna toto tiez v 25 strasne ubijalo... No a potom ti prislo vsetko tak rychlo az sa mi hlava zamotala 😁❤️❤️ zi svoj zivot naplno a ja verim ze to pride, moc ti drzim palce 🍀❤️💪😊 PS: spravny cas na dieta? Kazda mame ten cas niekedy inokedy 😉 znama sa vydavala v 39r a v 42r porodila zdraveho syna. Jej cas prisiel az neskor. Ale prisiel 👍👍
neexistuje idealny vek na dieta, mozno priaznive okolnosti a to je za mna vtedy - ked je s kym (najst si dobreho partnera a otca svojich deti) a idealne aj za co (aby si tu potom nemusela pista prispevky kto daruje plienky) - ja som manzela, ktory je pre mna uzasny stretla az po 30tke, aktualne mam 35 a prveho drobca, za idealnej konstalacie by som mozno mala dieta skor ale nebolo s kym ;) takze je to ako ma a idelny vek neexistuje, to uz nech sa kazdy rozhodne ci je pripraveny v 18, 25 alebo 35
ja mam 28 a stale is myslim, že jje ešte cas na dieťa 🙂 takze pre mna dohody, ze do 30 svadba ,dieťa je nezmysel... mozme si planovat ale osud to stale moze zaraidit inak.Pravdaze aby to nevyznelo zle planujeme rodinu ale este mame cas
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Idealny cas na dieta v podstate neexistuje, ale rozhodne je treba mat dobreho partnera (nie takeho-len aby nejaky bol) a aj nejake zazemie. To, ze v 25-tke nemas partnera ani dieta, to este nie je ziadna tragedia.