Ahojte vcera som potratila v 4tt ☹ dr co ma prijímala na kyret mi kazala otehotnieť až o 3 mesiace. A dr co ma prepúšťala vravela že môžem už po prvom cykly ms.a verim tomu že v utorok mi môj gynekológ povie zasa iné.tak kedy je ten správny čas sa zasa snazit?lebo tomu nechapem. Dakujem
Ja som necakane otehotnela po 3 mes a to my kyret robili v 8tt
Ja som potratila v 9 tt.snazit sme sa zacali po 6 mesiacoch.tak mi odporucil dr.ked sme sa zacali snazit nasadila som si infoloc
Ja som potratila v 7 tyzdni (spontanne ale robili mi kyret). V nemocke aj moja dok. mi povedeli ze sa mozeme zacat snazit o 3 mesiace nakolko je maternica oslabena skor radsej nie aby sa to nezopakovalo po 3 mes. (3 cykloch) som zostala hned tehu a tetaz sa tesime z dvojmesacnej druhej dcerky. Drzim palce!
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No vacsinou sa v 4tt ani kyret nerobi skor sa to necha na prirodu a len skontroluje USG a hladina HCG ... vtedy sa da v pohode otehotniet hned dalsi cyklus ...
ale po kyrete treba pocakt je to predsa len zasah krcok je oslabeny ... kolko to sa nazory roznia.