Ahojte, potrebovala by som poradiť, kedy by bolo vhodné začať sa snažiť o bábätko, ak som vysadila antikoncepciu od septembra???
už to malo byť
ked myslíš že je čas a že ste pripravení tak aj hned teraz .. tak šup hod sa na chlapa :P
hned 😀
uz v septembri🙂
tusim som niekde citala , ze je dobre par mesiacov pockat...mozno 3-4 nech prejdu 3-4 menstruacie a potom..ale neviem co je na tom pravdy, ja som antikon.nikdy nebrala... takze tento mesiac alebo pekne na Novy rok 🙂
obdivujem páry, ktoré si naplánujú do piky presne odkedy budú snažilkovať a všetko okolo......ešte viac obdivujem páry,ktorým to podla ich plánu vyjde......s partnerom sme dospeli do štádia, kedy sme obaja začali intenzívne túžiť po dieťatku, snažilkujeme od tej chvíle, a bez akéhokolvek časového plánovania......snažíme sa už viac ako 2 roky a stále sa nám nezadarilo ☹ , tak nech to aspoň tebe vyjde podla tvojich predstáv
ja ked som vysadila antiku tak sme mali sex hocikedy kedy bola chut a za mesiac som otehotnela a teraz mam 4 mesacnu dcerku 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mali ste zacat aj hned 🙂 proste kedy je chut 😀