Keď sa nedarí otehotnieť

lienocka123456789
20. sep 2018

Dobre rano chcem sa ooytat ked sa spolu s muzom milujeme a on sa do mna vystrieka a zo mna to potom vytecie a mam ist na vysetrenie hyfosy je to bolestive a je potom sanca pre otehotnenie a bojim sa ze nikdy nebudeme moct mat babetko ja som z toho uz zufala a muz ide v pondelok na spermiogram za podporu a odpoved Vam vopred Ďakujem

beky1813
21. sep 2018

Ja som nepochopila tu prvu polovicu.

asia83
21. sep 2018

@beky1813 Ja som to nepochopila celé...

beky1813
21. sep 2018

@asia83 😂😂😂 tak som na tom lepsie

asia83
21. sep 2018

@beky1813 👍👍👍

veronikaszabova
21. sep 2018

@lienocka123456789 pointa? Vobec som to nepochopila ;)

A kadial maju ist tie spermie z teba von? Usami???

veronikaszabova
21. sep 2018

@beky1813
@asia83

Baby, sak este nie su prazdniny, zeby sa "nastrocne" nudili ;)

asia83
21. sep 2018

@lienocka123456789 Treba to napísať zrozumiteľne. Písali ste ako vám išli myšlienky. Najprv sa ukľudnite, utrieďte si myšlienky a píšte.

myskahryzka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
myskahryzka
21. sep 2018

@lienocka123456789 To ze z teba vytecu spermie je uplne v poriadku. Predstav si, ze by v nas vzdy zostali vsetky spermie, ktore sa do nas dostanu. To by sme boli ako slnecnice 😃 A ako dlho sa snazite, ked vas lekar posiela na vysetrenia? Hyfosy vraj bolestive nie je, takze toho sa bat nemusis a sance na otehotnenie sa po nom nezvysuju. Zvysuju sa po takzvanych prefukoch, ktore sa robia laparoskopicky v celkovej anesteze. Ale ty si mladucka, mas este dost casu na to, aby si takto stresovala a robila si obavy z toho, ze nikdy nebudes mat dieta. Treba ti trosicku trpezlivosti a bude aj babatko. 😉

eliska13
21. sep 2018

@lienocka123456789 keď ide na spermiogram asi ste len na začiatku vyšetrovaní.Nic iné ako kľud, skúšať, pýtať sa na vyšetrenia nemôžeš robit

inkamama
29. sep 2018

@lienocka123456789 to je normálne myslím si že u každej ženy vytecie par spermií von ale viac zostane vnútri...aj mne to tak robí...nám sa tiež nedarí počať bábätko rok ale netreba strácať nádej ono to príde keď to má prísť hlavne netreba stresovat...držím palce 🙂

anitu
29. sep 2018

@myskahryzka prefuky nerobia len laparoskopicky a pod anastezou. Ja som mala prefuky robene ultrazvukom a pozerala som to na monitore 😉

myskahryzka
29. sep 2018

@anitu To ale nie su prefuky. Mas asi na mysli Hyfosy.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre