Ahojte všetci.Nám lekár povedal aby sme neskúšali už IVF,lebo to sú už len vyhodené peniaze.ČO vtedy ak aj lekár to vzdá.Problematické pacientky nemá nikto rád.Ale potom prečo lekári píšu že liečime neplodnosť. Veď ani nehľadajú kde je ten "pes zakopany".Všade hovoria len peniaze,peniaze a peniaze.
dostala som hss a tak lekár sa bojí a radšej odmieta.ale skúsim inde.
@pondelok2012 citim sa rovnako ako ty. lenze ja som uz skusila 3 CAR ☹ . neboj sa, v inom centre ti nepovedia, nech neskusas uz ani IVF. OHSS zas nie je az taky neriesitelny problem, ktory by sa nedal obist. len ta uspesnost keby bola. keby sa nakoniec kazda zena dockala vytuzeneho babatka po x pokusoch IVF 😔
Ahoj ja som bola na IVF 2 krat a nic.Lekar povedal že je to jedina možnosť ako otehotnieť keďže som bola po laparke a vraj som mala poškodene vajcovody.Lekár ti povie iba to čo mu vyhovuje ide len o čisty cash.My sme sa nevzdali a dali sme sa do boja.Kamarát nam poradil kvapky Gynex a na nete sme našli gel, ktory podporuje spermie ich životnosť a pohyblivosť a podarilo sa. Som v 13.tt.
@pondelok2012 ohss má skoro každá pri IVF. Len niekto silnejšie, niekto menej. Nieje to príčina nepodnikať IVF. Určite nie. A zaráža ma,že ti to dr.povedal...je to divné...V ktorom care ? Určite ho zmeň 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@pondelok2012 skusala si ist do ineho CARu? a povedali ti preco to nevychadza?