mam otocenu maternicu, a chcela by som vediet ze ako to je lebo u vacsine zien ked ju maju ok tak citia popichavanie a kedze moja je otocena tak........ako to je
@fazulka1512 myslim, ze na tom asi nezalezi v akej polohe je maternica ... ja mam tiez retroverziu maternice a nic som nezbadala
ja som tiež necítila žiadne "uhniezdovanie" hm....
asi každá to cíti ináč.......alebo necíti 😉
tiez mam RVF maternicu a predtym som vzdy citila pichanie a nikdy z toho nebolo tehu. ked som ho prvykrat necitila, tehu z toho bolo. teraz som 13tt a nemam ziadne bolesti ani nic podobne, v tomto obdobi je uz maternica v spravnej polohe, takze nie je dovod, aby sa spravala inak ako "normalna" maternica 😉
ja mam otocenu maternicu dozadu. 2x som bola tehotna a zakazdym som citila hned od zaciatku pichanie a pobolievanie v podbrusku. Zial, ani jedno tehotenstvo nedopadlo uspesne ☹
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
fazulka myslim ze to neni o tom, ci je maternica otocena alebo nie, niektora to skratka citi velmi, ina troska a ina vobec... segra ma otocenu maternicu a v tehu mala dost silne bolesti ako pri ms....ako sa maternica roztahovala... ja nemam otocenu maternicu a citila som len jemne obcasne pobolievanie v tych zaciatkoch....