ahojte, neviete mi poradit kde by som lacnejsie dostala vyrobok INOFOLIC.
Ahoj.lekaren -magister.sk 3 balenia za 36eu ja som odtial objednávala 🙂
janulik1009 ahoj moja mozem sa ta opitat inofolic kto ti poradil a naco je dobry
magister jednoznacne. Odporucaju brat 2 balicky denne, takze jedno velke balenie mas tak na 10 dni. Oplati sa kupit to trojbalenie na magister.sk za 36 eur. Aj ja som odtial brala. Drzim palec 🙂
magister nie je najlacnejší http://www.magister.sk/vyhladavanie/vysledky/se...
tam stojí balíček cca 15€ ja som si teraz kúpila z
http://www.mojalekaren.sk/shop.php?txt_search=i...
tam stojí cca 12,30 balíček a bola som si pre ne v troch vežiach v Bratislave (majú aj osobný odber) lacnejší asi už nezoženieš 😒
Dievcence, cim dalej, tym viac citam o inofolicu a jeho uspesnosti.... Pozerala som na ceny, a zda sa mi pridrahy.. V odstate- obsahuje iba inositol a kyselinu listovu. Nevyjde to lacnejsie, ked si kupite samostatne inositol- napr: http://www.ordinace.cz/clanek/inositol/ (alebo z inej firmy- to bol prvy, co som nasla) a k tomu Kyselinu listovu?
Moje inzeraty - kuk
Ahojte🙂 ja uzivam inofolic uz vyse 2 mesiace a vysledky ziadne ....gynekologicka mi odporucila Inofolic uzivat 3 mesiace, pretoze ja mam menstruaciu uz od januara 2013 neustale a s manzelom by sme boli radi rodicia... Zatial vsetky lieky su na ...baby, ak Vam to pomaha, tak ste z tych stastnejsich... Ivet
na magistri uz nie je dobra akcia, kuknite na mojalekaren.sk 🙂
ahojte. mam cele balenie Infolicu- 20ks. ak by ste mali zaujem, piste mi do IP
ahojte, mam na predaj 4 cele balenia Inofolicu, po 14 €, zadarilo sa nam po 2 mesiacoch, tak co som nedobrala posuvam dalej, ak mate zaujem tak IP.
Baby ak mate niektora z vas na predaj Inofolic aj viac baleni za rozumnu cenu napiste ip.dakujem
Ahojte,predám úplne nové balenie inofolic (20 sáčkov) za 12,76 eur + a ešte 16 ks z balíčeka čo mi zostalo za cenu 10,21 eur + poštovné 2 eurá. Doba použiteľnosti do 03/2015.
Mám na predaj cele balenie inofolic (20 sáčkov) a ešte 11 sáčkov z balička čo mi zostal. Kto má záujem ozvite sa.
teraz je dobra akcia aj tu, len treba objednat min 6 baleni: http://lejdy.sk/pre-snazilky/kupit-online 🙂
Ta akcia na lejdy.sk plati ak sa to objednava zo stranky www.pilulka24.sk . Ja som si z tej stranky objednala dve balenia asi pred 2 tyzdnami a vtedy mali dobru akciu - jedno balenie za 12,75 eura. Teraz to vsak uz islo hore a teda sa asi oplati skor tych 6 balickov. Dufala som vsak, ze az tak dlho mi to nebude treba brat ☹
Prave je akcia na mojalekaren.sk za 12,76
docsimon.sk 12,40€
ahojte, zaujimal by ma vas nazor na GEN HEPAN. V zlozeni je aj Inozitol aj ine Bckove vitaminy. Stoji okolo 4€ - 60 tabliet, co sa mi zda s porovnanim Nosifolu alebo Inofolicom velmi vyhodna cena. Je ho tam len 50mg, ale odporucaju brat aj tak viac tabletiek denne....
baby na www.mojalekaren je inofolic teraz za 11,96 eur
Mam doma takmer nepouzitu krabiclu inofolicu (este je tam 18 sackov)...rada posuniem,ak by mal niekto zaujem ;)
ja mám inofolic na predaj celé balenie plus štyri vrecúška čo sa mi zvýśili za 12 eur plus poštovné
Ahojte predam 3balenia Infolicu , som si ho kupila ale potom som zistila ze som tehotna. Viac info v sprave.
baby,ma niekto na predaj za v pohode cenu?
Ahojte, zostalo mi 10 vrecusok inofolicu. Nemal by niekto zaujem ich kupit? Je mi ich luto vyhodt. cena 6 eur + postovne.
ahojte.. nema niekto zaujem o inofolic ostal mi, kedze sa nam po mesiaci a pol s inofolicom podarilo
kupila som ho za 13,20€ + postovne a predavam ho za 12 €+ postovne/ za krabicku.. mam 3 krabicky po 20 sackov do 10/2015.. keby to niekto vzal vsetko , dam k tomu aj 6 sackov, co ostalo mne 10/2015 a dva sacky-vzorka do 9/2014..
ahojte, mne ostalo 12 kusov, ak by mal niekto záujem, predám za 7 eur+poštovné, alebo osobný odber v BA 🙂
ahojte, mam neotvoreny balik z lekarne v ktorom je 6 bal Inofolicu, kurier mi ho priniesol v ten den ako som zistila ze ho uz nepotrebujem 🙂, predam za rovnaku cenu ako som ho kupila 12 Eur za balenie, osobny odber BA alebo Senec
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
dnes mi gyenkolog povedal ze cca 15 eur na 20 davok cize ani nie na mesiac