Kanálik po dvoch rokoch snaženia

29. jan 2021

a takto, milé žienky, vyzerá ukážkový kanálik ❤ po 2 rokoch snaženia a so vzťahom už pomaly v troskách, pribzdravej životospráve, dobrých financiách a maximálnemu snaženiu, si zaslúžim kanál 😂 hlavne že som cestou domov z roboty videla jednu občanku, ako sa hrabe v smetiach s 3 detmi okolo seba a s jedným v bruchu. Prestava ma to už baviť.. sorry za vylev ale musela som 😐

mondolina
29. jan 2021

Chápem. Podobne dlho so snažením. Raz sa hádam podarí.♥️🙏

zooeynka
29. jan 2021

Obcianka mozno zacala so snazenim v 13 tich...tak vies, vtedy je zasoba vajicok velka....

autor
29. jan 2021

@zooeynka obcianka mala max 17 😂

zooeynka
29. jan 2021

Ved to aj pasuje 🙂 ona neriesi ze najprv sa zabezpecit, ved staci aj kontajnery prelasovat, netreba tie deti rozmaznavat🙂 A urcite to v bruchu nebude jej posledne...

autor
29. jan 2021

@zooeynka ah je mi ale smutno.. a nebranim sa ani pocitu ukrivdenia. Niekto ma na haku, ani nevie kedy a skym trtka a bumm bez snahy ostane tehotna. Ja ako krava si sledujem ovulaciu, testy, polohu kecku maternice, hlien, bazalnu teplotu a nič 😂😂😂 ah.. naliala som si decko vina ,musim sa polutovat

kristina2015
29. jan 2021

Top príspevok daj si druhý deci aj sa mňa súhlasím so všetkým .

autor
29. jan 2021
kristina2015
29. jan 2021

Moc vám želám vytúžené bábätko snáď tento rok bude ten váš víťazný . Toto by nemala prežívať žiadna žena je to mega nespravodlivé .

luci_ba
29. jan 2021

uplne ta chápem 🤭 výdrž, ono to raz musí prísť.. ja tiež čakám na zazrak... ale máš pravdu, spoluončianky ani len netušia, že je nejaká ovulacia, nechodia hore dole na vysetrenia, ktoré stoja tak polovicu výplaty. Proste sexuju podla mna už na prvom stupni a na záchode porodia. Fakt spravodlive tento svet

luci_ba
29. jan 2021

a nalievam si s tebou, a nadialku štrngam.. Držíme si palce

waity888
29. jan 2021

Pripájam sa k vám,niekedy je to už na nervové zrútenie. Tiež som videla jednu s brušiskom už riadnym, v papuli cigareta a male pivo 🍺 pila. Skoro som odpadla. Tak už nám nič iné neostáva len si dať ten pohár vína, 45 vitamínov a čakať 💪😁

sylvia_123
29. jan 2021

Haha, ja v takomto duchu tiez zvacsa komentujem niektore zenske 😃😃😃 Spravila si mi vecer, ze sa tu da najst normalna rec, pripijam uz tretim poharom vina na nas a na tie kontajnerove zeny tiez 😃
PS: 4.den cyklu !

mikasz
30. jan 2021

Uplne ta chapem a sucitim. Ja som na // cakala 4roky 🤷🏼‍♀️ az ked som rezignovala a povedala si, ze bud teraz alebo nikdy...
Drzim palce

ckatka
30. jan 2021

Zlatko ja som.cakala na // 15 rokov ❤️
A za ten zázrak čo mi teraz ozuzlava bradavky 😂to fakt stálo...
Nerieš, miluj, užívaj si život a vyvetraj hlavu. Zameraj sa na seba a skus šíriť okolo seba.lasku...a ona sa ti vráti.

desore
30. jan 2021

Mozem sa opytat na tvoj a partnerov/manzelov vek?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre