Kanálik - duch na teste

22. júl 2023

Mozete sem dat fotky tehotenskych testov s duchom? Ale naozaj duch, nie biochemicke tehotenstvo, alebo zacinajuce tehotenstvo. Chcem vediet, ako to vyzeea.

thereisabear
22. júl 2023

Veď duch je začínajúce tehotenstvo alebo biochemické tehotenstvo.

majulka098
23. júl 2023

@thereisabear to tak nejak nemusí byť pravda, mne večer pred ms raz na mamateste ukázalo jemnú čiarku, ale za to viditeľnú dostatočne, ktorá tam vybehla hneď, aj som ju sfotila, ale kým test vyschol, tak tá čiarka zmizla .. a druhý deň poobede prišla ms, normálne 15 dní po ovu, ako stále ... Druhý test z balenia som urobila ráno a biely ... Takže odvtedy mamatest radšej nie

pabla99
23. júl 2023

@thereisabear autorka to zrejme myslela tak, že by chcela vidieť fotky “duchov” na tehu teste a nakoniec z toho nič nebolo.. falošne pozitívne testy.
Čo sa toho týka v začiatkoch našeho snaženia som si aj ja samozrejme robila tehotenské testy, ale to som ešte nepoznala modrý konik. Samozrejme mi falošnú čiarku urobil pepino test, ale fotku žiaľ nemám :( a áno bola som natešena (a hlavne neskúsená) ze to vyšlo ale nič z toho..😂

majulka098
23. júl 2023

Zabudla som dopísať, že danú fotku už nemám ... Bolo to asi pred 6-7 mesiacmi ... Momentálne som v 21tt

flora2511
23. júl 2023

Takéto niečo myslíš?

autor
23. júl 2023

@flora2511 Toto nebolo pozitivne?

taktotedanie
23. júl 2023

Je tu priamo specialna skupina kde sa pridavaju testy

autor
23. júl 2023

@taktotedanie Tam sa clovek väcsinou nedpzvie, ako to dopadlo.

taktotedanie
23. júl 2023

To ani tu.. to nevie nikto, moze byt duch a bude to ok mozu byt kolajni e ze aj slepy to vidi a nebude to dobre
Proste blbost

autor
23. júl 2023

@taktotedanie Tak baby tie fotky maju v mobile a odvtedy uz predsa vedia, ako to dopadlo.

taktotedanie
23. júl 2023

Ale to nemusi byt vas pripad a kazdy test je iny s inym mnozstvom farbiva absolutne zbytocny prispevok

autor
23. júl 2023

@taktotedanie Absolutne zbytocne je tvoje posobenie tu.

zojeva
24. júl 2023
autor
24. júl 2023

@zojeva dakujem

flora2511
25. júl 2023

Bolo to pozitívne 🙂 Tento bol prvý a robila som ho na druhý den meškania. Dva tyzdne na to to ale nedopadlo dobre. Test ukáže len aktuálnu situáciu - je tam čiarka/nie je tam čiarka. Ak si ich robis dni za sebou, môžeš v tom vyčítať akurat, či to ide dobrým smerom, alebo nie. Aj tak šťastný koniec uvidis až za 9 mesiacov. Držím palce♥️

butterfly333
28. aug 2023

@majulka098 presne tak mamatesty sú šmejdy. Môj test zo včera pridam a dnes biely.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre