Mali ste niekedy kamarátku ktorá sa robí že sa svami baví a keď ste neni s ňou tak vás ohovára všade
Áno, v škôlke
To potom nieje kamarátka. Takú osobu by som brala s rezervou a nič dôverne by som jej nehovorila a abavila by som sa s ňou len veľmi stroho.
@domculik120 da sa taku mat za kamosku. Nikdy nevies, co sa uzitocne od nej dozvies o istatnych.
Ale veci, co jej chces povedat, treba dopredu dobre preosiat.
Co nevadi, lebo ona aj z toho mala urobi temu na ohovaranie. Ale aspon bude mat obmedzeny repertoar. 🙂
@domculik120 ahoj, nerozumiem tvojim prispevkom.. Najskor si precitaj, o com je tato stranka a tato sekcia. Nechapem, preco tu zakladas taketo diskusie!
Takato tema a v kolonke "ideme na to" 😀
@goldmolly ked sa ti nepáči tak nepozeraj teba som sa nepýtala či to tam mám dať
@domculik120 ahoj... neviem, nemas maminu? skus sa s nou bavit - pises ze mas 15 rokov, riesis matematiku, kamaratky - fakt skus s tou mamou sa pobavit... zeny maju pravdu ze toto je stranka pre mamicky pripadne zeny co sa nimi chcu stat, nie pre deti/ mlade dievcata...
@domculik120 tak to nie je kamaratka naozajstna ,,,,a nie s každým s kým sa bavim možem označit za kamarata ci kamaratkku....skor by som ich označila ako znamych....Ale to ako dospela a rozumna žena by si mala vediet,,,a vediet aj kto je a kto nie je Tvojim priatelom....
Ja viem aké to je mala som kamošku ktorej som povedala jednu najdôležitejšiu vec a ona spravila niečo čo som nečakala.Mislela som si že sme kamoški ale keď som šla domov ma zastavila spolužiačka a povedala mi že už to všetci vedia lebo im to tá kamarátka povedala a vtedy sa to začalo nechcela som chodit do školy a robiť sa že všetko je ok ale nebolo odvtedy mam jednu kamošku ktorá je tá najlepšia a kamarátime sa spolu už od 5 triedy
Podľa mňa si zas robý nyekto srandu, lebo to je gramatyka.
Zato že sa ti to nelúbi nemusíš kritizovať nikoho to nezaujíma
@sasa1983 to som odkázala tebe
@ilaryja máš pravdu a veľkú volám sa dominika
😂😂😂
@domculik120 este raz... Pozri sa, co je toto za forum.. Je to pre zeny, ktore sa snazia o splodenie dietata, nie o skole a kamaratstve v adolescentnom veku... Som zvedava kedy to uz admin stopne...
@goldmolly nestopne...Pred niekoľkými týždňami tu jeden odfotil svoju pýchu a bolo to tu dva dni....🙄
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@domculik120 ano, to je normalne, preto kamaratky nemam