Ahojte,
chceli by sme sa začať pokúšať o druhé dieťatko.Privítali by sme k dcérke ešte jedno dievčatko. Samozrejme,je nám to jedno,len nech je zdravé. Avšak zo zaujímavosti som si dala zaslať výpočet od Jonáša (teda už jeho dcéry) 😃.
V kalendári je pre každý mesiac za značených pár dní kedy splodiť 👶🏼, lenže tieto dni mi pri pravidelnom cykle vychádzajú vždy tesne pred MS,alebo aj počas.
Ja viem,že táto metóda počíta s iným cyklom ako biologickým, ale nejak tomu neverím,že keď ovu bude v strede cyklu otehotniem deň pred MS 🙄
Prosím vás, tie, ktoré ste mali s touto metódou skúsenosti - je to možné,alebo sa mám na to vykašľať ?
PS: Tí, ktorí toto celé považujete za blbosť, nemusíte zbytočne mrhať písmená 😄 Chcela som len proste skúsiť či na tom niečo je.
PS2: anonym,lebo mám tu známe,ktoré nevedia,že chceme ďalšie bábo
Mne to nefungovalo. Mala som zaplateny.
Ja tomu sice vobec neverim, ale mam kamosku, ktora ma striedavo 4 deti, chlapec-dievca-chlapec-dievca a od druheho dietata plodili podla tejto metody a teda 3 deti im vysli uplne presne. a podobne to ma aj jedna mamicka, ktora nosi dieta do skolky, kam nosim aj ja svoju dceru. Oni po prvom chlapcovi chceli opat chlapca- vyslo im to s jonasovou metodou. a po rokoch chceli dievcatko, maju ho, opat s jonasovou metodou. ci je to nahoda, neviem.
V porodnici - pred 25 r - bola so mnou mamina, co po 20r neplodnom manzelstve mala zdravu dcerku. Jonas jej vypocital v tom roku 2 plodne dni a ten, kedy to vyslo, bol v case menzesu. Porodila pidla vypictu dievcatko. Porodnik za nou - s jej suhlasom - poslal maminu po opakovanom potrate, aby to nevzdavala a potesila sa z babatka zeny, ktora mala podobny osud ako ona.
Ja som si dala spravit vypocet a nefungoval u mna. Mala som vypocet na 12mesiacov s tym, ze vytuzene pohlavie je dievca. Otehotnela som presne mesiac po skoceni platnosti kalendara a mam syna😄
Ale nevymenila by som ho ani za 10 dcer.
@simsalabim aj ja poznám jednu co sa 10 rokov snazili a až po jeho výpočte sa im podarilo.
Ďakujem za odpovede 🙂
K tejto metóde som sa dostala náhodou a veľa ľudí sa za ňu zaručuje, takže možno na nej fakt niečo bude, ale mne ide skôr o to,že tie vypočítané dni sú fakt každý mesiac dosť neskoro. A teda chcela by som nejakú skúsenosť kedy to aj napriek tomu fakt vyšlo 🤔
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podľa môjho názoru, to je úplná náhoda ako to vyjde aj napriek tomuto výpočtu. Ja som mala tiež nejaké dátumy a vôbec to na základe toho nevyšlo. Otehotnela som presne medzi danými dátumami a s iným pohlavím ako bolo určené. Nám to bolo samozrejme jedno, výpočet som dala len z čistej zvedavosti, nie ze by som sa na to spoliehala :D pozri si aj tuto online vypocet : https://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonaso...
Celé prirodzené splodenie bábätka a pohlavie je úplne mimo naše vedomé rozhodovanie a tak to bolo vždy 🙂.