Ahojte dala som si vypočítať v centrum jonas kalendár pre splodenie určitého pohlavia a poslali mi kalendár kde sa pohlavie strieda každý mesiac akože jeden mesiac je tam ružové dali modré atd… akože nechápem ako je to možné??? Myslela som že to bude nejako nepravidelne alebo co…. Je to cudne že sa to strieda presne každý mesiac …. Ako ste to mali vy??
Proste sa ti to strieda🤗 ja som si dala vypocitat a okrem 1 razu sa to strieda. Zavisi to od luny v ktorom ju budes mat znameni kazdy mesiac. Nechcem pridavat Jonasa ale sedi mi to s online kalendarom co sa da spravit zadarmo
Moja kamarátka mala problém s otehotnením a dala si to vyrátať jonasovi a mala za celý rok len dva plodne termíny. A mala tam len chlapcov. Vyšiel jej hneď prvý a ma chlapca
na 50% ti to pohlavie vyjde 😉 držím palce
@maros313 pozri sa. Asi nemas problem mat deti. Ok. Ale nechaj ostatnych nech veria v co chcu. Ja neviem ci vobec tusis o com je tato metoda. Ale to je relativne jedno. Ked niekto veri v boha, zacnes mu kazat, ze je to blbost? Ked niekto veri na to, ze ini maju stastie a on nie. Presviedcas ho, ze je to blbost.? Nie. Proste kazdy verime v ine veci. A aj na zaklade zivotnych udalosti a skusenosti skusame niektore metody, veci. To je vsetko. Staci respekt medzi ludmi. Nic viac. Lebo to, ze niekto toto skusa, teba nijak neovplyvnuje a nezasahuje do tvojej “viery”
Ja som bola v porodnici s maminou, co dlhe roky nevedela otehotniet . Jonas (vtedy este zil) jej vypocital 2 plodne dni v roku, obe dievcatka. A aj sa jej narodilo dievca. Dokonca za nou porodnik po jej suhlase poslal porodnik maminu hospitalizovanu po xtom potrate… nech sa podeli so skusenostou.
@simsalabim no tak to nechápem ako mne mohli vypočítať že kazdy mesiac sa strieda to pohlavie 😂 pride mi to ako blbosť neviem..
Si z tych stastnych zien, ktore su plodne kazdy mesiac.
@maros313 🙂 k poslednej vete - vrat sa k svojmu prvemu komentaru. A ano zrovnavat vieru v boha a vieru v toto je naozaj nejakym sposobom podobne. Nech by to porovnam s vierou v kdeco. I ked tu ide o astrologicke aspekty a … vsak ved vies🙂 nikto sa nikdy nemusi vyjadrovat podla toho ako si zelam. Len ci tie ocakavania v pripade potreby nie su aj na tvojej strane, ked budes ocakavat pomoc a zhejtuju ta ludia, kt sa tema ale ze vobec netyka
Platený výpočet?
Ahoj , ja som si tiež zo zúfalstva po 3 rokoch dala vypočítať u nich platený kalendár na celý rok. Viac menej u nás bola väčšia šanca na dievčatko a dievčatko už aj čakáme, ale nakoniec nie vďaka kalendáru.. mne vyratali najvyššiu šancu na počatie každý mesiac 1.-2. Deň menštruácie..co u mňa vždy bolo nemožné pretože som odpadavala od bolesti a podla testov a bazalnej teploty som mala plodne dní inokedy..tak som kalendár nechala kalendárom a riadila sa bazalnou teplotou a tak som aj otehotnela.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.