Ahojte kocky zasa sa idem obrátiť na vás názor. Už som spomínala že s priateľom sa snažíme už vyše roka o bábätko. Zatedy sa nedarí, ale mi sa nevzdávame. Tento mesiac som si kúpila ovulacne testy. Presne na moje plodne dni sme sa snažili. Ovulaciu som mala od 13 do 17.4. Snažili sme sa každý druhý deň od začiatku ovulky. Mám 21 dni DC a pred dvoma dňami som krvácala slabunku trvalo to len deň. Chcem sa opýtať či by to nemohlo byt uhniezdovanie vajíčka. Aké máte skúsenosti vy stalo sa to niektorej? U lekárky som bola pred MS a povedala že som v poriadku nemám ani cysty nič. Ja dúfam že tento mesiac sa zadarí 🙂
mal som pri prvom a treťom tehu...samozrejme mňa to vôbec vtedy nenapadlo a brala som to ako menzes... o pár týždńov som bola prekvapená ...
Jóóój mojenko budem na vás myslieť a dúúúúfam, že toto bude dobrým znakom
Baby myslite že je skoro testovať? Krvacala som v sobotu. A od vtedy nič. Menzes mám dostať až o 10 dni. Jaj modlim sa aby sa zadarilo. Budem najšťastnejšia na svete. Kocky držte palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sindy1830 áno môže byt 🙂 ja som mala jednodňové krvacanie presne tyzden pre MS a boli to dve čiarky 🙂 držím palce ! ✊🏼🍀