Zdravím baby ...neviem ci tu uz taka Tema bola Alebo nie
Ale chcela by som vediet vas nazor skusenosti 🙂
Posledne 3 dni hlavne vecer mi je zima manzel beha po dobe v tricku a kratasach a ja v hrubej mikine
Cez den som v pohode pride to stale len vecer pri telke neviem sediet bez deky ruky a nos mam ako lad nikdy predtym mi taka zima Nebola
Kedze neviem kedy bola ovulacia lebo ovu testy mi tento cyklus blbnu tak Neviem ci by to mohol byt tehu priznak alebo skor nejaky zdravotny problem ?
Ak ovu bola tak som cca 7DPO
Môže,ja som to mala pri obidvoch tehotenstvach....
Chodila som po byte zabalená v paplone...
Vždy večer mi bola neskutočná zima...
Aj mne bola zima a velká...takže si myslím,že to příznak može byť
ja som ešte o takom príznaku tehu nepočula...ani som nemala...ale človek nikdy nevie...😉
Pri druhej dcére som to tak zo začiatku mala
To je veľmi špecifický príznak tehotenstva, viem, že niektoré baby to tu spomínali, že to tak tiež mali ale tehotenstvom je to len veľmi zriedkavo, veď uvidíš či bude meškať ms
Toto presne som mala na začiatku tehotenstva ja🙂 nikdy mi nebývala zima, vždy horúce ruky a nohy a zrazu každý večer zima a zimnica. Trvalo to celé 3 prvé mesiace 🙂❤
ja som mala zimnicu pri syncekovi na zaciatku tehotenstva a teraz som v 15 tom tyzdni a tiez mam hocikedy vecer zimnicu, sice nie pravidelne, ale dost casto. 🙂
Tentokrát "len" vyrážky.. zatiaľ. Uvidíme..
Mne bola zima prve tri mesiace. Potom to ustupovalo.
mne takisto bola neskutočná zima, každý večer som bola pod dekou...a pritom už leto začínalo :D
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
🤔🤔🤔