Ahojte, chcem sa spýtať, po styku je vhodne aby som ležala aby sa spermie dostali tam kam mali? Citala som niekde, že je dobre aby žena chvíľku ležala na chrbte. Nieje to mýtus?
Vždy vždy zo mna ejakulát vytečie aj to viem že musí. Ďakujem za každú odpoved
Podla mna mytus... spermie sa dostanu kam treba 🙂
Je to mytus, pretoze to nema vplyv na to, co tam ta jedna spermia dobagruje cez krcok. Ale co vraj vplyv ma je to, ci si to ta zena patricne uzila, lebo ten nas system tiez vytvara prirodzeny lubrikant a pomaha tym spermiam udrzat sa tam. Totiz otehotniet mozes este 4 dni po tom styku, tak dlho sa mozu udrzat. A to asi 4 dni s nohami v lufte nebudes 😉
@bambulienka25 tak tak, aj ja som bola vo vertikálnej polohe a hneď to zo mna vytieklo a aj tak som otehotnela 😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Sú na to rôzne názory... Keď už je lepšie urobiť "sviečku", alebo použiť tzv. prstikovu metodu... Ale poznám viac žien, ktoré robili neviem co a neotehotneli... Až po nejaké rychlovke. Ale skus, možno pomôže. Hej, ejakulat musí tak, či tak vytiecť.