@katarinaschober Držím palce 🌞🍀
A nedaj sa odradiť 😉
@katarinaschober koľko ma rokov?
na mk je aj skupina .... tuším sa volá Snažilkami aj po 40tke...
@deti95060810 mam 43 a snazime sa uz 4 roki
@princkrason
@princkrason ahoj mam 43 snazime sa uz 4 roki uz 5 krat som potratila teraz naposledy pred 3 tyzdnami to som uz bola v 16 tyzdni uz naozaj neviem ako dalej
@katarinaschober máš zistení príčinu? Aké vyšetrenia máš spravené? Ja som rodila takmer ako 45 ročná. Otehotnela som prirodzene, neplánovane. Predtým xy potratov bez zistenia príčiny. Kľudne napíš ip.
@erika212 ahoj vysetrenia mame vsetky hormonalne geneticke spermie vsetko je v norme pricinu predchadzajucich potratov nezistili teraz naposledy ked som potratila zistili z hystologie ze som dostalala vaginalnu infekciu a to to vsetko spustilo. Otehotniet sa podari vzdy spontanne
@ktochytavzite mam 43
@katarinaschober aj tu reprodukčnú imunológov máš urobenú v Nitre?
@katarinaschober aj hematologiu? Reproimuno je tirz vyssie spomenuta
@e1i ano mam vsetko urobene ak znova otehotniem my odporucili serklaz
@katarinaschober tak s Adka do poriadku,poriešiť si tie infekcie a keď otehotnies tak si dávaj pozor,hneď pn,o tej serklazi ak nemáš problém s krčkom som čítala že tiež môže byt riziko infekcie. A už sa od toho ustupuje,držím palce a obdivujem tá že ma ešte toľko sil
Ja som bola v 40, vsetko v poriadku, citila som sa lepsie ako ked som bola mladsia. Ale mala som dobry fyzicku kondiciu.
Pri prvom som mala velke problemy( ivf, preskakali sme si kadeco).
A nenechaj sa odradit neuspechmi, viem je to tazke, som si tym preala. 3x potrat. Nakoniec ivf uspesne a po rokoch prirodzene ano nevieme ako 🙂 skus hematologiu a reprodukcnuvimunologiu.
Mne sa organizmus akosi sam nastartoval. Zvlastne, no po 38 som sa zacala akosi citit lepsie a prislo to.
Nenechaj sa odradit primitivnymi komentarmi o veku, pretoze niektore zeny to tu vedia pekne znechutit.....☹ hlavne tie, ktore si tym nepresli.
Je to len o Tebe a tvojom tele a psychickej pohode.
Ozaj...a muz je na tom ako? Ma vysetrenia za sebou?
Mojmu zistili 1% morfologicky neposkodenych spermii...preto som potracala . Cize sme mali 1% mizivu sancu na tehu ci cez,ivf, ci prirodzene. U muzov sa spermie menia vekom,,stresom atd. ....
@katarinaschober a čo na to doktor??
@katarinaschober mimo témy, tiež mám 43 a už prechod a deti väčšie, ale veľmi držím palce 🍀
@bodzlomu co na Doktor len ze je mu je to velmi luto zatial som u gynekloga nebola na kontrole avsak ked dostanem prvu menstruaciu po potrate ideme na kliniku a vsetky testy odznova a chceli by sme skusit inseminaciu nakolko na umele oplodnenie financie nemame nakolko zijeme v rakusku je to velmi drahe dufam ze sa my Organismus vrati do cyklu a zacneme znovu vzdat to nechcem kym sa len da.
@snowflakenel mojmu Muzovi nezistili nic ma dostatok zdravych pohyblivych spermii takze neviem
@sante81 ano niektore zeny idu skorej do prechodu niektore pozdejsie
@snowflakenel super tesima ze sa vam to vydarilo ano mas pravdu taka zena co tym nepresla nepozna tie pocity ake to je a odradit sa urcite nedam citim sa na svoj vek uplne fit aj ked momentalne po potrate kde som uz bola v 16 tyzdni som psychicky nie celkom dobre mam hrozny smutok a prazdno ale viem ze to prejde
@katarinaschober a genetika? To mate absolvovane? Jedna baba,,ta zas potracala, ked cakala dievcata. Keby mala chlapcov , tak ze.v pohode donosi. Vraj mala.nejaku mutaciu, ze plod dievcat bol poskodeny. Ale kde, ako a co dali vysetrovat to uz neviem. ..
@snowflakenel ano mame aj to Genetika v poriadku teraz co som potratila v 16 tyzdni bolo dievcatko uplne zdrave lebo sme robili aj nift testy
@katarinaschober to ma veľmi mrzí ja som potratila v 44 a od vtedy sa nedarí asi už sa ani nepodarí, verím ze sa dáš do poriadku bojuj
A aku metodu oplodnenia vajicka ste mali? My sme mali icsi a potom picsi. Kde sa.vyberaju najvhodnejsie spermie. Az potom sa podarilo.
@snowflakenel
@snowflakenel my sme zatial prirodzene sa podarilo ale vzdy skoncilo potratom teraz chceme vyskusat inseminaciu na umele oplodnenie nemame financie
@katarinaschober drzim moc palce. 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.