Hallo, kto je rovnako priblizne 6 dpo ako ja? Podme spolu cakat na dalsi vysledok testu!
@myari ja som 6dpo 🙂 a dnes som mala pokles teploty o 0,2 st tak dufam že implntacny pokles 🙂
:D 6dpo?:D veď veľa žien ani len netuší,že mohlo k niečomu dôjsť a normalne čakajú ,dokým im nevynechá menzes :D
@myari testovala by som hneď od styku ideálne každý deň
@nelca0510 Pokiaľ plánuješ dieťa, tak to sleduješ, meriaš BT atď. Ja som testovala už 8 DPO a 9 DPO bol pozit, keďže ten ôsmy deň nastal implantačný pokles.
@zuzanockamt tak to pochybujem. My sme deti planovali stylom teraz za prestaneme chranit. Nic som nemerala, ziadne ovulacne testy som nikdy nekupila. Niekomu staci sa prestat chranit 🤷🏼♀️
@lauriik Ja som merala BT, robila ovulačné testy, všetko som mala pod kontrolou a pekne naplánované. Ale teda my sme nie z tých, že sa dieťa podarí na prvýkrát.
Ja som cca 6-7dpo a už som samozrejme skúšala test a nič :D tento mesiac sme to naplánovali prostredníctvom folikulometrie u lekárky, ktorá nasadila aj duphaston, tak som zvedavá no, lebo mám aj také tlaky v podbrušku a hlavne na pravej strane , tak uvidíme.
Tak sme na tom podobne 🙂 uz rok sa snazime o druhe, som uplne v poriadku po zenskej stranke akurat ked som bola gyn mi potvrdila ovulaciu, snazime sa fakt ze min kazdy druhy den cely ten rok a zatial nic.prva bola na prvy sup.. len najhorsie ze zaa uz mam taky pocit ze mi pridu krami a zas nic z toho 🥲
@stellarstar 😂😂 suhlasim
Ja som 3dpo
@stellarstar 🙄 dalsia mudra, co si musi kopnut.
Netestujem kazdy den a dokonca ani od 6 dpo. Je to myslene tak, ze podme cakat na dalsie testovanie - ako dalsi mesiac snazenia, nie kazdy den od 6 dpo.
@myari ako sa cítiš 9dpo? 🙂
@matulik123456 od vcera mam bolesti ako na menstruaciu, bolia ma prsia, ale je to u mna bezne. Nezvycajne je, ze mam od vcera tiez zimnicu, ktora prichadza a ochadza, chora nie som. Moze to byt priznak? 😅
A ty?
@myari ja mám (ne)dostať MS v nedelu, mám len take jemne ťahave bolesti v podbrušku a bazalka stale vysoko vysoko 😀 minulý mesiac taky čas som už mala MS je pravda že beriem aj duphaston tak už len čakať 🙂
@myari áno som múdra, samozrejme nebolo to vážne myslené a ked nemáš zmysel pre humor tvoj problém
@matulik123456 kedy planujes testovat? graf vyzera pekne.
moj graf je taky vselijaky, ten dnesny pokles ... 😃 ale zas moje testovacie casy sa lisia aj o hodinu.
@stellarstar mas sarkasticku poznamku k niecomu, co si zle pochopila a potom to zvedies na to, ze je to len sranda, dobre 👍 🙂
@myari najskôr v nedeľu, vtedy by mal byť deň MS alebo v pondelok, dokedy vydržim 😀😀 ja sa snažím +- stale v rovnaky čas merať 🙂
@myari ja som nič zle nepochopila 😉
@myari aj ja som asi no momentálne už 9dpo , niesom si istá ale asi vtedy bola ovulka
My sa tiež snazime skoro rok, teraz som 24DC, ešte netestujem, tento mesiac som (znovu) nasadila gynex tak som zvedavá či mrcha príde..
Tak ja som dnes 12 dpo, testovala som a snehobielo. Zajtra očakávam menštruáciu 🙄
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.