Je toto ovulácia?

13. jan 2023

Su normálne ovulácne bolesti ked trvajú uz asi 4 den a boli ma.uz cele podbruško akoby mal prísť menzes. Je mi aj zle a nemam na nič chuť, picha ma vo vaječníkoch a mam pocit tvrdého brucha dole.. plus mi je tak divne ,mota a mi hlava .. ms mi skončila minulý týždeň a po nej mam ovuláciu ale este som ju nemala takuto silnú. Pohl. Styk sme mali den pred ms nechránený ale prerušovaný akurát ze bol 2x po.sebe.... čiže riziko by bolo ale neviem.

Moze byt ovulácia takáto dlhá a nepríjemné?

anjelicek26
13. jan 2023

Mozes mat aj zapaleny vajecnik, maternicu, proste mäkke tkaniva, ja som takto sla s pocitom tlaku v podbrusku a crp cez 150 😔 Ja mavam ovulku dost neprijemnu, ale ked to takto nemavas, tak by som zasla k lekarovi. Ja som teplotu vobec nemala pri tom crp... len tlaky a citlive vajecniky, take pnutie.

autor
13. jan 2023

@anjelicek26 to presne mam aj ja,taky tlak akoby boli nafúknuté tvrdé... Ovuláciu mam nepríjemnu
každý mesiac ale az takto nie a divné to bolo b podstate od začiatku skoncenia ms,lebo hned den po skončení som.spinila na druhý deň, hnedý vytok tri dni čo inokedy nemavam,.. a teraz mám tieto bolesti a stavy

anjelicek26
13. jan 2023

Skoda, ze ide vikend, inak by bolo rozumne spravit crp, ci sa tam nieco zleho nedeje. Tie zapaly vraj clovek odhali neskoro - alebo prechodi - a potom su kadejake zrasty v okoli maternice ci na vajecnikoch :( Presne toto riesim teraz :(

autor
13. jan 2023

@anjelicek26 a bolo ti aj tak nevoľno celkovo? Di šla k dr stým ze máš bolesti vaječníkov?

anjelicek26
13. jan 2023

Poslala ma kamoska, ked som jej to medzi recou spomenula, je gynekologicka... ze nech nevymyslam a ze mam ist, ze ovulacne bolesti ok 2-3 dni ale ze toto ok nie je...

autor
13. jan 2023

@anjelicek26 takže tá to bolelo dlhšie? Ako dlho

anjelicek26
13. jan 2023

Ja fakt netusim, je to 1,5 roka dozadu :( Mozno tyzden? zacalo to tyzden po MS...

autor
13. jan 2023

@anjelicek26 no uvidím teda, mne to zacalo asi hned po ms tym spinenim, najskôr ma ostro zabolel vaječník alebo v podrusku a následne som našla hnedé spinenie .. teraz mam take tlaky ako píšeš.. cele divné.ked to neprejde.objednam sa k dr

anjelicek26
13. jan 2023

Urcite chod, mne hned zobral krv a volal este vecer, ze okamzite rano po antibiotika. 14 dni silne antibiotika to boli 🙄 Zapal sa zopakoval este rok na to, takze to aj tak asi nedoliecili, bol tam streptokok v stere zo steny maternice...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre