Je toto negatívny ovulačný test?

jajka1233
3. nov 2017

Dobry den prajem, mam 26 r zacala som si prvy krat robit ovulacne testy, kedze uz viac ako 2 r nemozem otehotniet 😞 Chcela by som nejake rady od tych skusenejsich. Prikladam jednu foto, je to negatívny ovulacny test? Dakujem za odpoved

simonkazga
3. nov 2017

Ano, je negativny. Testovacia musi byt rovnako silna ako kontrolna.

jajka1233
autor
3. nov 2017

Vdaka za odpoved

karmela
3. nov 2017

@jajka1233 skús ešte testik večer aj zajtra už je silnejšia ciarocka hoci negatívny testik ale môže zosilnieť..

jajka1233
autor
3. nov 2017

Jasne vyskúšam. Dnes mam sice 17. den ale cyklus mam 30-31 dnovy tak to moze uz byt alebo uz bolo. Keby prebehla ovulacia, tak by uz nezobrazilo druhu ciarku? Mam aj bolesti v podbrusku a mala som par dni dozadu taky priesvitny natahovaci vytok, myslim ze to signalizuje plodne dni.

dlucy
3. nov 2017

Skus digitalny od clearblue ja som ho pouzila prvykrat a hned uspesne ;) predtym som obycajne. Drzim palce 🙂

karmela
3. nov 2017

@jajka1233 môže byt že je ovulacny hlien sa zvykne tvoriť pred ovu aj bolesti podbruska 😉 Tak nech sa čím skôr zadarí

jajka1233
autor
3. nov 2017

Dakujem, snad sa konecne zadari. Chodila som aj na vysetrenia ku gyn. kde mi robil rozne vyšetrenia folikulometriu a pod. vsetko som mala v poriadku, tvrdi ze nevidí vo mne problem, aby som otehotnela, akurat mam trocha mensiu maternicu a bola som liečena na ureaplazmy, brala som dvoje antib. ale stale to tam mam nepodarilo sa mi toho zbavit, ale ze to nie je problem, aby som otehotnela. Aj manzel bol na spermiogram, nema ho 100 %, ale nie je ani neplodny, tak asi to budeme mat tazke. No už mame ☹

olafienko
3. nov 2017

@jajka1233 ja mavam slabsiu ciarku asi ako ty takmer cely cyklus...malokedy nemamdruhuciarku. Ale akbol pozitivny bola naozaj na pohlad silnejsia ako kontrolna. To sa nedalo prehliadnut

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre