Ahojte,
Môžem tento test považovať už za pozitívny ?? Nechcem tomu veľmi veriť , keďže každý mesiac mávam ovulacne bolesti a teraz absolútne nič … ďakujem
Ovulavne bolesti este stale mozes mat ovulacia po pozit.teste prebehne az za 1-2dni
Skus aj zajtra otestovat, ja som mala takuto a den na to este silnejsiu tu testovaciu ciarku. Ale smelo do toho 🙂
@irenka_peinlich kľudne sa snažte. Ja som vždy mala ovulacny test maximálne takto ako máš ty. Nikdy som nemala čiarku silnejšiu od kontrolnej.
@monika110696 ahoj , ani jeden z testov žiaľ nie je pozitívny . Čo to máš prosím tá za testy ? ( značka ), celkovo mi prídu že majú veľmi malo farbiva . Skús Livsane z drmax, tie sú super čo sa farbiva týka .
@x_mery_x nie je to tak úplne pravda, každá to má inak a ja som mala stále pozitívny test a aj v ten deň bola ovu, stále, keďže mi to potvrdila aj BT ... A ovulačné bolesti mávam v deň ovu a aj deň aj dva, tri pred ovu ... Takže cca aj 3-4 dni mávam bolesti pokojne, ale v deň ovu sú najväčšie... Čo sa týka autorky, tak tam ak testovala aj predchádzajúce dni a bol slabší, tak tu je predpoklad, že do pár hodín by jej ukázal možno aj výraznejšiu čiarku, lebo tomuto ešte chýba trošku
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@irenka_peinlich podla mna urcite ano. Ja som tiez mala min. mesiac ovu bez akychkolvek priznakov 🙂