Je to uhniezďovanie?

1. nov 2020

Ahojte babule. Prosím poraďte mi už pár dni má bolia prsia a podbrusko ako keby som mala dostať ms. Mám ju nepravidelnú ale podľa posledných cyklov by som ju mala dostať za 14 dni . Včera večer som začala tak jemne krvácať skôr ako keby špiniť . Niečo malo ružové na toaletnom papieri. Dnes som 26dc . Môže to byt uhniezdovanie ? Ovulaciu Vám neviem povedať u mna je to skôr ako lotérie keďže mám nepravidelný cyklus

veronikaszabova
1. nov 2020

Skorej ovulacia a ovulacne spinenie/krvacanie, ked mas mat menzes za 14 dni

autor
1. nov 2020

@veronikaszabova sama neviem či už ovulacia bola alebo nie. Len som začala pred pred mesiacom inofolic tak či to nemôže byt aj s neho čítala som totiž ze niektoré ženy po ňom špinia a majú bolestivé prsia

misa11111
1. nov 2020

Tak vyskúšaj test

autor
1. nov 2020

@misa11111 to vyskúšam až neskôr . Moja otázka znela či to môže byt uhniezdovanie lebo ms mám dostať až za 14 dni . A ak to je uhniezdovanie test by mi asi ešte nič neukázal

misa11111
1. nov 2020

Keď som ja brala inofolic tiež som mala takéto špinenie a nebola to ani ovulacia ani ms.. Takže ťažko povedať, ja ho už neužívam, beriem inozitol

autor
1. nov 2020

@misa11111 no uvidíme Coto bude ak to bude pokračovať asi bude lepšie vysadiť ten inofolic. Ďakujem za skúsenosť

lauritkatesty
1. nov 2020

Ak by to bolo uhniezdenie,tak nemas termin ms za 14 dni,ale uz za par dni. Uhniezdenie nastava cca medzi 7 az 10 dpo. /Dni po ovulacii/. Lutelana faza./faza od ovulacie po ms / je standartne konstantna cca 12 az 14 dni.
Pokial si vie zena odsledovat ovulaciu,vie ze ms moze ocakavat do 14 dni. Ak nepride ms ani do 18tich dni po ovulacii,malo by to byt tehu.
Kedze si nesledujes cyklus,moze to byt aj ovulacne spinenie,ale aj implantacne. Uvidis o par dni. Mozes pripadne skusit test. Ak sa uhniezdilo,uz coskoro.sa zacne uvolnovat hcg do krvi.

autor
1. nov 2020

@lauritkatesty ako som písala moje cykli sú neskutočne rozhádzané posledné mesiace som
Mala 38-45 dňové cykli ale mávala som ich aj kratšie preto presne neviem kedy tá ms pride ak počítam 38 dňový cyklus tak o 14 dni by mala prísť ms . Preto ani nikdy neviem kedy ovulacia nastala

autor
1. nov 2020

@lauritkatesty ale áno pár dni počkám a uvidíme ako to dopadne 😉

lauritkatesty
2. nov 2020

no jedine ak by si merala BT

autor
2. nov 2020

@lauritkatesty nemeriam si ju takze neviem uvidíme skúsim počkať

sasa0704
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sasa0704
2. nov 2020

Baby ja som z toho magor už , ja som prvý krát otehotnela mimo plodne dni teda aspoň podľa mobilnej apky kde si značím úplne všetko ! s priateľom mame sex pravidelne , bohužiaľ to prvý krát nevyšlo v 5tyzdni som potratila 1. Krát mi menstruacia normálne prišla ( pre tie ktoré si myslia že keď dostanú menzes že nič sa nedeje mne doktor povedal že je to úplne normálne ) .. prešli 2 mesiace a pred týždňom má úplne jeden krát silno pichlo pod bruškom a včera aom mala slabšie spinenie a dneska nič menstruaciu mám dostať za 2 dni .. myslite že by to mohlo vyjsť? 🙄 ďakujem

lauritkatesty
2. nov 2020

@sasa0704 asi len test to vyrieši.. 🙂 appka je len program, do tvojho tela nevidi- ovulacia sa moze kedykolvek z roznych pričin posunut.

sasa0704
2. nov 2020

@lauritkatesty ďakujem , ja by som ho spravila najradšej už teraz ale musím počkať ešte asi , za 4 dni si urobím test a dám vam vedieť 🙂

autor
2. nov 2020

@sasa0704 aj ja len podľa appky ale neriadim sa podľa nej lebo viem že to tak nemusí byt ja mám síce dostať menzes až za 11 dni ale to tiež nieje na 100% kezdue mám nepravidelný cyklus len mi to tak vychádza v appke podľa predchádzajúcich mesiacov a tiež som spinila cca 1den a potom nič len ma hrozné picha v podbrušku a bolia ma prsia . Úplne ako keby už ms mala prísť . Tiež som s toho zmetena 😫

sasa0704
2. nov 2020

Urob si test 🙂 ja som to iste mala včera , o 4 dni si spravím , toto čo píšeš ty som mala a bola som tehotná 🙂

autor
2. nov 2020

@sasa0704 myslíš ? Nechcem si robiť falošné nádeje už 2 mesiace po sebe som ostala sklamaná ale je pravda že takto dlho má prsia pred tým nevolali a krvavý výtok slm nemala ešte nikdy . Až teraz a začal mi jeden deň večer a druhý deň poobede už nebol. Ale myslíš že mi test ukáže ?

autor
2. nov 2020

@sasa0704 a kedy podľa teba mám ten test urobiť ?

sasa0704
2. nov 2020

Skús si spraviť keď ti bude meškať mrcha to máš istotu že ti ukáže 🙂

autor
2. nov 2020

@sasa0704 no podľa appky mám mat ms až 14.11 😂 to asi nevydržím dovtedy 😫 ale čo iné mi ostáva ešte som si všimla že keď si jemne zatlačiť na podbrusko tak mám pocit ako keby mi mali vaječníky vyskočiť s brucha 😂 taká tupá bolesť

sasa0704
2. nov 2020

Tak si skus urobiť za 2 dni

autor
2. nov 2020

@sasa0704 hej skúsim a uvidíme . Ďakujem

sasa0704
2. nov 2020

Daj potom vedieť 🙂 držím palce

autor
2. nov 2020

@sasa0704 jasne dám vedieť a aj ty daj vedieť ako dopadol test 😉

misa11111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
misa11111
2. nov 2020

Nie si náhodou prechladená?

autor
2. nov 2020

@misa11111 určite nie nakoľko som 20.11 bola u lekára . A keďže je situácia aká je tak nikam nechodím a som len doma tak nebola šanca sa niekde nachladit

autor
2. nov 2020

@misa11111 a nemyslím si žeby má s prechladenia boleli prsia a mala by som citlivé bradavky

kutuska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre