Co poviete?
Som 28DC, BT je ale nízka. Robeny poobede.
Ak nepride ms, chcem zopakovať test.
@veronika966 ďakujem. Citala som ale, ze zvyknu tieto testy duchovat... Pockam este zajtra, ked nepride potvorka, v sobotu rano otestujem🙈🤭
Ten test je podla mna zial jasne negativny
Ja niečo vidím 🧐
@guga79 koľko ti mešká? Foto nejde zväčšiť ale niečo tam je, možno si mala posunutú ovu?
@stellarstar minuly cyklus som mala 22dni, ale bola som chora a leniva si meriat BT 🙃🙈
V navode pisu, ze sfarbenie testovacej ciarky zavisi od vysky HcG...ešte počkám, len meviem ci mam uz muža totok 🤭🙈
Z môjho pohľadu pozitívny 😉
ja to vidím ! je to aj do ružova.
@guga79 a tak keď zvyknú duchovať tak bude lepšie skúsiť o dva dni ráno inú značku testu 😊 a myslím, že to už uvidíš lepšie 😊😊 držím palce silno
@guga79 tie testy duchuju lebo presne má mamatest tento namotal a iný testy boli snehobiele ...skús inú značku.....napr. rapiclear kazetkovy mne včera ukázal už 8 dpo pozitivitu a dnes potvrdil i Digi tehu
Dievcata vy ste take zlaté, ďakujem...ano skusim inu značku v sobotu rano, dam vedieť...nebudem si zatial robit nádeje..len trpezlivo čakať 🙏💕
Podla mna je pozitivny! Velmi drziiim palcee!!!
@guga79 kedy si mala posl styk? Ca od 12 dňa od posledného styku by si mala mat intenzívnejšie čiarky
@stellarstar dni cyklu asi myslíš? V 11 a 13 DC
@guga79 tak keď si mala pred 17 dňami styk by si mala už silnejšie koľajnice, ale možno si mala posunutu ovu, počkaj 2 - 3 d a potom ešte raz testuj
@stellarstar veru, cakat treba🙏🤭🙈
@guga79 vidím čiarku držím palce
@maciatko950 základ je spraviť iný test ako pepino. Ten je 50:50
@maciatko950 mne ked len den meskala MS uz som mala riadne kolajnice na teste ale mohla si mat posunutu ovu...hlavne urob iny test ;) livsane alebo rapidclear 🙂
Kocky, moze byt tehotenstvo aj napriek slabemu krvacaniu? Aj BT ked vyskočí? Co si o tom myslite, mam este pre testovať?
@guga79 myslím že tehu to nebude
@cherry8888 asi nie...pred polrokom som mala podobné 😔
Zatial len spinim na hnedo, este to nevzdávam 🙏
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@guga79 ja tam vidím slabú druhú čiarku.