Ahojte, myslite, ze ten posledny test je uz pozitivny? Mala som mat ovu uz vyse tyzdna za sebou a stale nic. Tak skusam testy, mam sa po nej dostavit na krv.
Dakujem baby, ja som si to uz myslela parkrat a stale nic, tak som sa chcela radsej poradit.
@poplanucha Podla mna by mala byt este silnejsia. Ale mnohym zenam, nezosilnie uplne. Uvidis ako bude vyzerat zajtra.
@poplanucha este nie...
@tatulienka este mu trosku chyba..skus testnut opat poobede...max zajtra ,by mohol byt pozitivny.
@giuli dakujem a kedy by mala byt ovu?kolko po pozitivnom teste?
@tatulienka po poslednom poz.teste by mala nastat 12-48h...,najlepsie je snazit sa v den pozit.testu a dalsie 2dni
@tatulienka Ahoj ,podľa mňa je pozitivny ten zo 16DC a 17DC
@nina004 2 pozitivne?
16dc...
@tatulienka 16DC máš pozit.určite,tým 17. si nie som úplne istá.
@nina004 môžem mať ovulku 8 DC?
@dominika4321 este nie je pozitivny..tteba testovat dalej
@dominika4321 toto ešte nie je pozitívny test.
@nina004 manžel odchádza do prace keď budem v 14DC dúfam ze do vtedy bude pozitívny lebo nám to nevychádza stále je preč keď mám plodné dní 🤨
@dominika4321 tak to skúste aj predtým ako odíde. Spermie prežijú aj pár dní ;) a potom hneď ako sa vráti 🙂
@nina004 no on príde až keď budem mať M 😂
@srnka333 myslím že nie :(
@banderaska29 ďakujem😭 lebo ďalší deň už bol takýto
@srnka333 ovulačný test je vtedy pozitívny, keď je testovacia palička silnejšia, ako kontrolná, poprípade rovnako farebná....
@banderaska29 takže keď 4 mesiace to mám maximálne takéto znamená to že nemam ovulaciu ?😥
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano,je pozitivny..