Je to pozitívny ovulačný test?

evulienka_1
30. aug 2023

Ahoj viete poradiť či už bol pozitívny ovul test alebo nie ...Prvý krát testujem ovulaciu ..ďakujem

malia18
30. aug 2023

@evulienka_1 mne nikdy nevyšli tieto ovu testy tak, že by bola tá testovacia silnejšia ako kontrolná a ani rovnako zafarbená. Príde mi že každá značka môže mať tie farbivá inak silné. Ja som sa podľa ovu testov nevedela orientovať. Ale príde mi z fotky že na 15DC máš najsilnejšie a potom 16DC akoby slabla.

zuzkacik4
30. aug 2023

Ani jeden nie je pozitivny...podla mna si si ten 15DC mala spravit este jeden podvecer-vecer, lebo ten 16DC je uz slabsi..takze bud si nestihla zachytit, alebo mas anovulacny cyklus, alebo este sa moze stale stat, ze ovulaciu len budes mat...testuj dalej..

zelenakobyla123
30. aug 2023

@evulienka_1 chápem, že ľudia túžia po deťoch, ale toto mi príde už too much😅

malia18
30. aug 2023

@zelenakobyla123 prečo? Vieš vôbec ako fungujú ovulačné testy? Treba testovať každý deň aby si prišla na to v ktorom dni cyklu máš ovuláciu a kedy sa snažiť. Nerozumiem čo je “too much”

bambulka711
3. sep 2023

Ahojte žienky, tiež sa snažíme a robím prvýkrát ovulačné testy a meriam BT. Dnes 13 DC, čo myslíte, snažiť sa už dnes alebo počkať až na zajtra ráno? Spodný test je robený pred hodinou. Ďakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre