Dobry den zienky . Chcem sa opytat je mozne aby som bola tehotna ked sme mali sex a roztrhol sa nam kondom (asi 5cm diera )? Partner aa do mna spravil .Chceli by sme babo ale mam zdravotne problemy tak by nam teraz neodporucali preto pouzivame kondom. Hned v ten den asi 10 hod po tom az do dnes (5 dni po) mam taky hnedy vytok a trosicka krvy ked idem na wc ale skor vytok hnedy .Mozme dufat ze by to mohlo byt babo aj ked mam nejake zdravotne zenske zdravotne problem?
Podla mna nemusis byt tehotna, musela by si prave ovulovat, ak by sa aj vajicko oplodnilo, kym zide dole do maternice a zacne sa uhniezdovat prejde minimalne 5 dni, cize ak by si mala spinit pri uhniezdovani, zacalo by to vcera alebo dnes. Musis vediet v akom období cyklu si. Ak si mala plodny hlien v den sexu, je tam velmi vysoka pravdepodobnosť.
Co to znamena ze si prave v plodnom case? To vies podla coho? Kalkulacky na neze, ci nejakej appky? Alebo ak si teraz v,, plodnom case" pred 5 dnami si nemohla byt. Vies vobec kedy ovulujes?
Tak sanca tu je, uz musis len cakat a o dva tyzdne urobit test. S tym spinenim by som asi isla k dr. Mozno to súvisí s tym problemom, ktory riesis.
Azda to pride .
Jaj Anglicko, no nabuduce sa radsej vrat na sk. Tu ti viac pomozu. Anglicania su strasne cudni ludia, nemam ich rada.
Byt tebou som si to dobre rozmyslela...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@babymajka Môže to byť! Ak sa do teba spravil, tak je tam šanca, že si otehotnela. No keď máš zdravotné problémy asi by bolo najlepšie, keby si zašla k svoju gynekológovi