Je to podľa vás tehotenstvo alebo zdravotný problém?

babymajka
25. máj 2018

Dobry den zienky . Chcem sa opytat je mozne aby som bola tehotna ked sme mali sex a roztrhol sa nam kondom (asi 5cm diera )? Partner aa do mna spravil .Chceli by sme babo ale mam zdravotne problemy tak by nam teraz neodporucali preto pouzivame kondom. Hned v ten den asi 10 hod po tom az do dnes (5 dni po) mam taky hnedy vytok a trosicka krvy ked idem na wc ale skor vytok hnedy .Mozme dufat ze by to mohlo byt babo aj ked mam nejake zdravotne zenske zdravotne problem?

telusikk
25. máj 2018

@babymajka Môže to byť! Ak sa do teba spravil, tak je tam šanca, že si otehotnela. No keď máš zdravotné problémy asi by bolo najlepšie, keby si zašla k svoju gynekológovi

emakiki
25. máj 2018

Podla mna nemusis byt tehotna, musela by si prave ovulovat, ak by sa aj vajicko oplodnilo, kym zide dole do maternice a zacne sa uhniezdovat prejde minimalne 5 dni, cize ak by si mala spinit pri uhniezdovani, zacalo by to vcera alebo dnes. Musis vediet v akom období cyklu si. Ak si mala plodny hlien v den sexu, je tam velmi vysoka pravdepodobnosť.

babymajka
autor
25. máj 2018

@emakiki prave ze som prave v plodnom case. Tiez viem ze je skoro ale inac si to vysvetlit nevieme .

babymajka
autor
25. máj 2018

@telusikk tie problemy nie su az take vazne ale chceli sme pockat pokial si ich vyliecim a potom budem mat uplne zdrave tehotenstvo.

emakiki
25. máj 2018

Co to znamena ze si prave v plodnom case? To vies podla coho? Kalkulacky na neze, ci nejakej appky? Alebo ak si teraz v,, plodnom case" pred 5 dnami si nemohla byt. Vies vobec kedy ovulujes?

babymajka
autor
25. máj 2018

@emakikk mam tym na mysli ze som presne v strede 28 dnoveho cyklu takze by som mala ovulovat to som tym myslela ....presnejsie v utorok som bola .

emakiki
25. máj 2018

Tak sanca tu je, uz musis len cakat a o dva tyzdne urobit test. S tym spinenim by som asi isla k dr. Mozno to súvisí s tym problemom, ktory riesis.

babymajka
autor
25. máj 2018

@emakiki moze byt ale asi skor nie lebo v minulosi sme cakali babo a tiez som tak spinila bohuzial sme on prisli v 16 tyzdni.tak po 3rokoch sme sa chceli pokusit znova

babymajka
autor
25. máj 2018

Azda to pride .

emakiki
25. máj 2018

@babymajka to mi je luto... Co sa stalo?
Drzim palce, aby sa vám podarilo ked budete chciet.

babymajka
autor
25. máj 2018

@emakiki zijem v anglicku a zdravotny system je nanic !!bolo mi zle krce som mavala a malatna som bola proste ziadna sila a oni ze je to ok az kym som neodpadla a uz bolo neskoro

babymajka
autor
25. máj 2018

@emakiki bolo to neskutocne kedze som uz zacinala ukazomat malinke brusko a najhorsie bolo to ze som cely cas vedela ze nieco nie je ok ale kazdy ma odbyjal ze je vsetko ok a nakoniec ze vraj tam bol problem a mala som lezat cely cas .

emakiki
25. máj 2018

Jaj Anglicko, no nabuduce sa radsej vrat na sk. Tu ti viac pomozu. Anglicania su strasne cudni ludia, nemam ich rada.

babymajka
autor
25. máj 2018

@emakiki priatel je anglican takze aj moja buducnost je tu .

emakiki
25. máj 2018

Byt tebou som si to dobre rozmyslela...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre