Je to plodný hlien?
Prosím vás poradte mi som v tom úplny nováčik ,vopred sa ospravedlňujem za fotky ale musím kedže neviem co sa to deje prvýkrat v živote mam niečo take , prosím nemilé komentáre si nechajte pre seba , ja som sa tu prišla len poradiť , ovulačne testy mam negativné .
ĎAKUJEM ZA POMOC

@kvietok2021dt myslím ze plodny hlien je ako vaječne bielko. tj konzistenciou ako tvoj ale priehľadný
Viac-menej ano. Moze byt. Mal by byt ale este trochu pruznejsi a priehladnejsi.
@kvietok2021dt nic v zlom ale to vypada ako pred ovulkov hlien
@luci_ba toto je bez zapachu 4 dni do zadu som mala presne taky konzistencne ale číry uplne priehľadny dnes 4 dni nato mam takyto ja som z toho somar 😂 prepacte mi
@kvietok2021dt ono ťažko len podľa hlienu ovulku sledovať ale teda podľaa toho co pises asi uz ovulacny hlien bol .
@luci_ba ved toto ze ovulacne testy su u mna vzdy negativne , a inak to sledovat neviem bazalnu nemeram nerozumiem sa do toho a terza by uz bolo aj neskoro na meranie , o babatko sa pokusame rok , mala som nizky progesteron tak minuly mesiac som brala tabletky a od zajtra nasadzujem zas zajtra som 15DC ,
@luci_ba dakujem ti za odpoved ste mila
@kvietok2021dt navrhni lekarovi folikulometriu, takto len strielate naslepo. Rok uz je doba kedy môžeš začať riešiť minimálne sledovanie ovu u lekára, pekne povie kedy je najlepší čas ísť na to 🤭
@luci_ba chodim ku gynekologicke 🙂 bola som na stitnu aj na ultrazvuk brala mi stery atd vsetko ok akurat ten nizky progesteron a tym padom nedozrievali vajicka 🙂 cize vsetko sa komecne hyba beriem aj inofolic combi premium , a tak trosku sa tesim ze aspon nejaky naznak ovulacie kedze doteraz som asi mala anovulcne cykly 🙂
@luci_ba foliky mi pekne rastli po clostyle ale nova gynda mi ho este nepredpisala a co sa tyka PCO tak nemam nastastie ani cysty ani nic v tom smere je to ok!
Z mojej skusenosti, ten úplne predovulacny co mas cez plodne dni-plodný hlien je este trolilinku priehľadnejši a hlavne vodnatejsi.. ja som ho mala pred tehotenstvom strašne vela kazdy cyklus a napriek tomu som tiez mala NIE VŽDY ovulacne cykly, nakoľko mam jeden nefunkčný vaječník... ono ten hlien znamená, ze telo sa CHYSTA na ovulaciu ale ci skutočne ovu prebehne nemáš z hlienu ako zistit... iba u lekára 🙂 držím prsty
@roztlieskavacka dakujem ! ❤️
.
@kvietok2021dt :(
@roztlieskavacka ste tu?
@kvietok2021dt sup dnes na to! 😝

je tu niekto ? :( prosim odpiste