Je to ovulácia alebo nie?

leyla9
22. jún 2020

Prepáčte baby viem ze znovu otravujem stym istým a prosím baby ktoré proti tomu niečo maju nech si to nechajú pre seba....

Som zmätená uz nechápem ani svojmu telu
Začala som si nerobiť ovu testy prvý ciklus na 12DC vyšla dosť silná ale nie pozitívna tak som vedela ze na druhy den by uz mal byť Pozitívny 13DC teda aj bol poz. teplotu som mala 36.7 bolesť v lavej strane
14DC mi čiarka zoslabla a teplota 37 ale stále bolesť v lavej stane🤔
Dnes 15DC som spozorovala fak priveľa hlienu ktorý naznacuje ovu konzistencia Vaječný bielok 😳 a bolesť pŕs a teplota znova 36.7 ciklus pravidelný 27-28-29 co si otom myslíte prosím len o názor žien ktorým nevadí ze stále píšem dookola to isté 😊😃 viem uz mi stoho sibe

veronikaszabova
22. jún 2020

@leyla9 poradim ti jedno - zahod teplomer, ovulacne testy. Zbytocne sa potom len stresujes a nevies, co robit.
Miluj sa s muzom z lasky kedy mate chut, nie preto ze ti vysli rovnako silne ciarky na ovulacnom teste. Bud v pohode a uvidis, ze sa zadari.

renatka1985
22. jún 2020

pridaj sa do skupiny Snazilky, tam ti dievcata ochotne poradia + uvidis aj ine testy a grafy

leyla9
autor
22. jún 2020

@renatka1985 ďakujem 😊

leyla9
autor
22. jún 2020

@veronikaszabova jedine čo som chcela je co si otom myslieť 😃

renatka1985
22. jún 2020

@leyla9 velmi tazko povedat, musela by som vidiet cely graf, mozno aj nejake predchadzajuce.
zakladom je ze ak je ovu test pozitivnyy k ovu dochadza 24-48h PO pozitivnom vysledku-
a aj to nemusi byt vzdy pravda. Ovu ti potvrdi jedine BT.

@veronikaszabova v zasade s tebou suhlasim, ale nie celkom. pri niektoryh typoch prekazok /PCSO napriklad, alebo hormonalna nerovnovaha/ je meranie BT, sledovanie plodnych priznakov + popripade ovu testy jediny sposob ako odsledovat kedy a ci vobec ovu prebieha.

katka281
22. jún 2020

@leyla9 ja by som sa az tak prilis nespoliehala na to, ze ciarka na ovulacnom teste musi byt rovnako silna, alebo silnejsia 😊 ja som otehotnela ked testovacia ciarka bola o kusocek slabsia od kontrolnej. A nikdy som nemala testovaciu rovnako silnu, alebo tmavsiu ako kontrolnu. Testovala som pritom kazdy jeden den v mesiaci. BT som nemerala, teplomer som sice kupila po 3 mesiacoch snazenia, ale pouzivat som ho nestihla, kedze som uz vtedy tehotna bola, len som o tom nevedela 😄

alzbeta162
22. jún 2020

Fakt si z toho mimo len preto lebo ak si sa dala na meranie BT tak si si ju naozaj mohla zapisovať a sama by si zistila co sa deje co ked ovulacia len prichádza? Vidíš nevies.... A ani my ti nevieme takto poradiť keďže ma to kazda inak ale ak len tak od buka ak mas hlien bolesti v podbrusku tak asi prichádza a kedze aj klesla teplota 🤷ale len dedukcia ak pride mrska po ukonceni sa mi ozvi pomôžem ti s meranim BT a budeme múdrejší;)

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leyla9
autor
22. jún 2020

@sandra151 testované je od 10DC

leyla9
autor
22. jún 2020

@alzbeta162 ďakujem 🙂

leyla9
autor
22. jún 2020

@alzbeta162 ovu ak aj nastala dnes 😊včera sma sa milovali ✊❤️

alzbeta162
26. jún 2020

@leyla9 ale testy ti neukazu ci ovu prebehla lenze mas vyssiu hladinu LH hormónu v tele

leyla9
autor
26. jún 2020

@alzbeta162 ved ja viem ale ovu mohla prebehnúť do 24h od pozitívneho testu ten bol 13DC ak bola ovu 14DC náhodou vtedy sme mali styk✊

alzbeta162
27. jún 2020

@leyla9 ano ked to tak beries tak áno ale ja naozaj neverím tym testom🙄pre mna to boli vyhodené peniaze az ked dom zacala merat teplotu hned som zistila ze ovu bola úplne inokedy

leyla9
autor
27. jún 2020

@alzbeta162 chápem no uvidíme

alzbeta162
27. jún 2020

@leyla9 kedy ma prist mrska?

leyla9
autor
27. jún 2020

@alzbeta162 9dni🙈✊

alzbeta162
27. jún 2020

@leyla9 aha tak nech to vyjde;)

leyla9
autor
27. jún 2020

@alzbeta162 dakujem ✊👶❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre