Ahojte chcela by som sa spýtať či je to ovulácia alebo ako to mam chápať. Par dni sledujem svoj výtok pretože mám 14dc a uz pár dní mam vytok ako voda, vôbec sa nenaťahuje, proste mam len mokre nohavičky je aj trosku kremovy, bielozltej farby tak ako keby som mala vytok pred menzesom, nesvrbi, mne trošku niekedy smrdi. Par dni som brala aj tabletku proti borelioze , ale uz je to OK.Menštruáciu mam pravidelnú tých 28dc a menštruácia mi trvá tak 5-6 dní. Hneď po menštruácii som mala viac chránených stykov s priateľom (prezervativ). Fakt netuším prečo mam taky vytok, môže to byť z toho ze som mala veľa stykov s priateľom? Alebo to spôsobili tabletky proti borelioze ?alebo mam taky vytok kvôli tomu ze je vonku už teplo ? Chcem ešte podotknúť, že prsia ma nebolia ani nie sú nafuknute, trochu ma bolela hlava ale to tiež neviem ci to z počasia alebo to bol len stres z toho co sa s mojim telom deje. Cítim aj take ako keby motýliky v podbrušku ale to tiež neviem ci za tým nestojí stres,.
Ďakujem
Ja tiez mávam taký vodnaty ze.niekedy mam pocit ze ci som sa nepocikala. Ten co sa bezne vyskytuje u vacsiny zien ja som nemala ešte
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kľudne to môžeš mať ovulačny hlien vôbec sa nedaj pomýliť ze musí byť ako vaječné bielko, a naťahovať sa a neviem co. Ja som taky hlien nikdy nemala a presne vždy viem kedy mam ovulaciu.