Je to duch, alebo si to už namýšľam?

alex_zalez
30. máj 2019

Nevydrzala som to a otestovala som sa 35dc.
Nebolo to z ranneho mocu, len taky nasilu, kedze mi netrebalo :D dokladam aj foto, ci si namyslam, alebo tam vidite aj vy nieco.
Povodny text:
Dobry den damy.
S manzelom sa 8 mesiacov snazime aktivne o babatko. Zial, zatial chce nas potomok asi pockat.
Nemavam uplne prsvidelnu menstruaciu. Priemerny cyklus mam 32 dni. Vzdy bol zaciatok sprevadzany neprijemnymi menstruacnymi bolestami, kedy som siahala po ruzovej tabletke. Tento krat mi to meskalo 2 dni, prislo to dprv jemnym ruzovkasnym vytokom vcera , dnes spinim, nie vela, hnedy vytok s typickym zapachom po krvi. Bez bolesti. Takto spinenie mavam v zavere mrchy, nikdy nie nanzsciatku. Nebrala som atb ani ziadne ine tabletky.
Hladala som info aj v inych diskusiach, no mozno tie moje konkretnejsie otazky mi niekto bude vediet zidpovedat.
Dnes je to 35DC.
Ot.1: Je tam potencialne tehotenstvo? Viem, ze sa to da zidtit testom a preto:
Ot.2: Je mozne robit tento aj pocas tohto spinenia?
Som si vedoma toho, ze najlepsie je pockat.. len ako vydrzat.
Dakujem za vase odpovede a prajem pekny den

queen_mary
30. máj 2019

Ja vidim🙂 ak spinis zbehni pre istotu k lekarovi. Mozno ti da duphaston alebo utrogestan 🙂

tinapa
30. máj 2019

Určite sa tam druhá čiarka črtá..

paulinkaa2
30. máj 2019

@alex_zalez Ja tam vidím //.
Ja som mala tiež spinenie vtedy mi nenapadlo že by som bola tehu. Robila som si testy a nič. A potom po 2 tyzdnoch keď menzes neprichadzal a vtedy // 🥰

pininka1
30. máj 2019

Určite tam je, smer lekár pre duphaston

dzulli1980
30. máj 2019

Ten test je pozitívny ... otázne je to špinenie ... nemusí to znamenať nič, no môže to byť aj začínajúci potrat ... ja som tak mala ... treba čím skôr k Dr.

monca0021
30. máj 2019

@alex_zalez podľa mna si v tom. Zavolať na gyn že máš pozitívny tehu test a špiníš. A gratulujem ❤️

zzuuzziikkee
30. máj 2019

aj podľa mňa si v tom 🙂

svettii
30. máj 2019

vidím duchaaaa 🙂 volaj doktorovi 🙂

christina_petrikova
30. máj 2019

supeeer, gratulujem podla mna si tehu, druha ciarka tam fakt je 🙂

ladyblcha
30. máj 2019

Drzim palce, je to tam 👍

nika898
30. máj 2019

@alex_zalez nezvyknem pisat ma taketo temy lebo tam nikdy nic nevidim ale u teba ano. Skus spravit z ranneho mocu a uvidis. Silno drzim palce 😉

janynyna
30. máj 2019

@alex_zalez vidím // 😀 ja som tiež na začiatku spinila a tak som si myslela, že sa co chvíľa dostaví mrcha. A odrazu špinenie po dvoch dňoch prestalo a asi po týždni som si robila test(pre istotu bála som sa sklamania) a už tam boli krásne dve čiarky. Držím palce 😀😀😀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre